Syksyn 2019: jäsenkirje aikuisille

Hei aikuinen partiolainen!  

Tämä syksyn 2019 jäsenkirje on suunnattu kaikille aikuisille partiolaisille, jotka ovat olleet toiminnassa mukana jo pidempään. Olemme koonneet tähän kirjeeseen ajankohtaisia partioasioita -ja tapahtumia, jotka voisivat kiinnostaa sinua. 

Miltä partio näyttää tubettajien silmin? Yhteistyössä Kuudennen Kerroksen kanssa tehty video on kerännyt YouTubessa jo yli 200 000 näyttökertaa:

Inspiraatiota Johtajatulilta  

Syyskuun alussa kolmannen kerran järjestetty Johtajatulet keräsi 3 000 osallistujaa Evolle. Nyt Suplassa on kuunneltavissa monipuolinen Johtajatulilla podcast-sarja, jossa tutustutaan kiinnostaviin suomalaisiin henkilöihin. Vaikka et olisi osallistunut Johtajatulille, kannattaa ottaa sarja kuunteluun: www.supla.fi/ohjelmat/johtajatulilla. 

Partiokämpät ja -kurssikeskukset varattavissa myös partion ulkopuoliseen käyttöön 

Piirin kämppiä ja kurssikeskuksia vuokrataan myös partion ulkopuoliseen käyttöön. Erityisesti arkena ja partion toimintakauden ulkopuolelta löytyy vapaita aikoja. Voit tutustua kohteisiin sähköisen esitteen kautta: issuu.com/heppu/docs/partiokampat. Varausohjeet löytyvät osoitteesta partiokämpät.fi.


Syksyn mielenkiintoisimmat partiotapahtumat ja koulutukset

Kaikkien tapahtumien lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet löytyvät osoitteesta www.päpa.fi/tapahtumat. 

Jatkossa piirin koulutuksiin ilmoittaudutaan vuoden aikana kolmessa ilmoittautumisportaassa. Ilmoittautumisajankohtien muistaminen on helppoa: marraskuun, helmikuun ja elokuun viimeiset päivät. Ilmo-DL keskitalven ja alkuvuoden tapahtumiin on  31.11. 

5–6.10. Itäpiste syys-SM-kisat (E-KP)
27.10. Koko lippukunnan koulutuspäivä (lyhyitä settejä useista aiheista) 
15. –17.11. Ja 22.–24.11.  Järjestyksenvalvojakurssi 2/2019
15.–17.11. EA1-maastokurssi  
17.11. Seinäkiipeilykurssi samoajille, vaeltajille ja aikuisille 
12.12. EA-kertauskurssi 2/2018  

Auta lippukuntaa joulukampanjassa!

Adventtikalenterikampanja on partion tärkein ja ainoa valtakunnallinen varainhankintakampanja. Kalenteri on tunnettu ja ostajien odottama tuote, jonka kyljessä tulee tänä vuonna pakettikorttien sijaan nippu kauniita pakettitarroja.

Kalenterien myyntiaika on 15.10.–5.12. ja myyntihinta 10 €. Myyntituotto menee kokonaisuudessaan partiotoimintaan, ja suurimman osan siitä saavat kalentereita myyneet paikalliset lippukunnat.

Voit esimerkiksi vinkata sukulaisille ja kavereille mahdollisuudesta ostaa kalenteri suoraan netistä, osoitteesta www.adventtikalenteri.fi. Ostoksen yhteydessä voi valita lippukunnan, jolle lippukunnan osuus myyntituotosta osoitetaan.

Vai löytyisikö työpaikaltasi kollegoja, joilta vielä puuttuu partiolaisten adventtikalenteri? Täytä oheinen lomake omilla tiedoillasi ja tulosta se työpaikkasi kahvipöydälle.

Muista myös 

Jos et vielä ole, käythän tekemässä Turvallisesti yhdessä -verkkokoulutuksen. Koulutus on pakollinen kaikille täysi-ikäisille partiolaisille ja ryhmänjohtajille iästä riippumatta. Koulutus tehdään osoitteessa www.moodle.partio.fi. Tarvitset koulutukseen kirjautumiseksi PartioID:n (eli samat tunnarit, joilla pääset Kuksaan).  

Pestikirjeet lippukunnan johtajille 

Toimitko lippukunnassa johtajana? Syksyn pestikirjeet kaikille ikäkausijohtajille ja johtokolmikolle on julkaistu piirin nettisivuilla! Kattava paketti tukea ja vinkkejä omaan pestiin löytyy piirin nettisivuilta.  

Hyvää partiosyksyä!  

Mikäli tapahtuma- ja kurssi-ilmoittautumisiin tai peruutuksiin liittyen nousee kysymyksiä, ota yhteyttä toimistolle, puh. (09) 8865 1200 tai papa.toimisto@partio.fi. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *