Partio Youtubessa

Partio on näkynyt lähiaikoina tubessa ja monet tubettajat ovat päässeet tutustumaan yhteistyövideoiden kautta partiotoimintaan. Pääkapunkiseudun Partiolaiset ovat tehneet kuluneen vuoden aikana vaikuttajayhteistyötä muun muassa Kuudennen Kerroksen, Nikon ja Santun, Tixtuun sekä Jalmafin kanssa.

Partio on harrastus, jossa aikuisillakin on kivaa. Kurkkaa videolta, mitä Jalmari Karvinen ja ystävykset tekevät partioretkellä talvisissa olosuhteissa. ?

Haastoimme Kuudennen Kerroksen kolmikon parantamaan teltanrakennustaitojaan viime kertaisen suorituksen perusteella!  Tubettajat vierailivat myös partiolippukunta Navigatoreksen kololla. Tsekkaa, kuinka kaverukset suoriutuivat kelluvan teltan rakennuksesta ja yöstä lautalla. ??⛺️

Tubettajakaksikko Niko ja Santtu viettivät vuorokauden samoajaleiri IHQUlla. Tubettajat pääsivät elämään partioleirin arkea, rakennuttivat slip ‘n’ sliden, kokeilivat ihmiskeilausta sekä vetivät huikean DJ-keikan leiriläisille. Tsekkaa NikojaSanttun video ja minkälaiset fiilikset heille jäi partioleiristä ja mitä kaikkea siistiä he pääsivät tekemään. ??

Pyysimme Tixtuun ja hänen isänsä Palomies Samin pääkaupunkiseudulle tutustumaan partiotoimintaan. Päivän aikana isä ja poika suorittivat partioaiheisia tehtäviä, vierailivat muun muassa paikallisella Hespartton partiokololla sekä tutustuivat moninaiseen kaupunkiympäristöön. Katso, minkä partiojäynän Tixtuu teki videolla.??

Haastoimme kevät talvesta Kuudennen Kerroksen kaverukset suorittamaan 24 tunnin hiihtovaelluksen. ?❄️Katso, kuinka tubettajakolmikon vaellus sujui raikkaassa ulkoilmassa, ja miten kaverukset selvisivät vuorokaudesta.??

Kaiken tämän lisääksi elo-syyskuun ajan youtubessa on pyörinyt partiolaisten oma kahdeksanosainen sarja nimeltä Koitos. Sarjassa neljä tubettajaa Roni Back, Julia Ahonen, Roponen ja Pernilla Böckerman kisailivat ja seikkailivat erilaisissa partiohenkisissä tehtävissä kahtena joukkueena.

Koitoksen aikana ollaan muun muassa merellä, metsässä ja kaupunkiympäristössä, sekä partioleirillä.  Kuvaukset vaihtelevat myös sijainneiltaan aina pääkaupunkiseudulta Lappiin.

Tehtävissä tubettajien apuna toimivat partiolaiset eri lippukunnista. Lisäksi tubettajien suoritusta arvioivat jokaisessa jaksossa uudet partiotuomarit, joilla on itsellään kokemusta tehtäviin liittyvistä asioista. Mukana ovat myös sarjan kommentaattorit Jesse Braun ja Vinkare, jotka kannustavat tubettajia parhaansa mukaan.

Katso koitoksen kahdeksan jaksoa ja tutustu tubettajiin paremmin täältä.