Jätä jälkesi lippukuntaan: Perhepartio

Perhepartioryhmä on ensi vuoden lauma ja akela

Kaipaako lippukuntasi uusia aikuisia ja ryhmänjohtajia? Löytyykö lippukunnastasi innostusta kokeilla uutta toimintamuotoa?

Perhepartio on toimintaa alle kouluikäiselle lapselle ja hänen perheelleen. Perhepartion tarkoitus on mahdollistaa lapsen ja aikuisen yhteinen harrastus ja paikka tutustua partiotoimintaan. Perhepartiossa tehdään retkiä, leikkejä, askartelua sekä puuhaa lapsille ja aikuisille sisällä ja ulkona, lähellä ja kaukana.

Perhepartio tarjoaa entisille partiolaisille helpon mahdollisuuden palata takaisin toimintaan, kun omat lapset tai oman lähipiirin lapset, ovat perhepartioikäisiä. Perhepartio tarjoaa mahdollisuuden myös uusille aikuisille tutustua partioon ja löytää kipinä.

Perhepartion kautta aikuisia on helppo sitouttaa lippukunnan toimintaan. Perhepartioryhmässä uusi aikuinen tutustuu lippukunnan toimintakulttuuriin, muihin aikuisiin sekä partio-ohjelmaan ja arvopohjaan. Näin lauman tai ryhmän johtamiseen on helpompi ryhtyä ja aikuinen kokee lippukuntaan yhteyttä myös oman harrastuksensa kautta.

Vuosien saatossa lippukunnalle kasvaa perhepartiosta myös uusia sudenpentuja! Lue lisää perhepartiosta täältä! Ota rohkeasti yhteyttä toimistolle, jos kaipaat apua uuden toimintamuodon käynnistämisessä!

Tämä teksti on osa Jätä jälkesi lippukuntaan- sarjaa, josta voi lukea lisää täältä.