Tarpojilla mahdollisuus lähteä Roverwaylle

Roverway on WAGGGSin ja WOSMin Euroopan alueiden tarjoama elämys 16–22vuotiaille samoajille ja vaeltajille. Vuonna 2024 tämän hetken tarpojilla on mahdollisuus päästä mukaan tälle seikkailulle!

Kansainväliset leirit ja tapahtumat esittelevät hyvin moninaista partiota ja antavat osallistujalle mahdollisuuden laajentaa maailmankuvaansa. Partiomatkoilla välittyy vahva yhteisöllisyyden tunne, ylpeys omasta harrastuksesta ja maailmanlaajuisen liikkeen valtava voima paremman maailman puolesta. Tapahtumissa ja leireillä on helppo saada uusia ystäviä, löytää vertaisiaan ympäri maailmaa ja kokea ainutlaatuista yhteenkuuluvuuden tunnetta yli rajojen! 

Roverway on tapahtuma, joka on suunnattu juuri samoajille ja vaeltajille. Tapahtumassa ohjelma on suunnattu näille ikäkausille ja tapahtumasta pääsee nauttimaan rehellisesti osallistujana. Tapahtumassa osallistujilla on mahdollisuus olla vastuussa vain itsestään ja omista löytötavaroistaan.

Vain omalle ikäkaudelle suunnatut tapahtumat antavat usein puhtia harrastukseen ja nuorten uusi into sekä motivaatio näkyvät myös lippukunnassa! Samoajille ja vaeltajille suunnattua ohjelmaa on usein vähän lippukunnan sisällä ja siksi ikäkausia on hyvä innostaa aluejärjestöjen, piirien, Suomen Partiolaisten ja vaikka Maailmanjärjestöjen tapahtumiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *