Viikonloppuna 14-15.11.2020 pidettiin Suomen Partiolaisten 16. jäsenkokous. Kokouksessa tehtiin monta oivallista päätöstä pohjautuen hallituksen esityksiin, jotka delegaatiomme päätti jo ennen kokousta ottaa piirimme kannaksi. Päätöksiä tehtiin muun muassa uuden peruskirjan käyttöönotosta, partion strategiasta vuosille 20212026 ja valittiin puheenjohtajisto seuraavalle kaksivuotiskaudelle. Tahdomme delegaationa onnitella kaikkia pesteihin valittuja!  

Pääkaupunkiseudun Partiolaisten delegaatio haluaa kiittää kaikkia a-jäseniä aktiivisesta keskustelusta sekä keskusjärjestöä etäkokouksen jouhevasta toteutuksesta. Olemme ilahtuneita myös b-jäsenten käyttämistä puheenvuoroista. Viikonloppuna kävimme hyvää keskustelua toisiamme kunnioittavassa hengessä. Juuri näin Suomen suurimman nuorisojärjestön tulee toimia.  

Olemme tyytyväisiä muiden delegaatioiden aktiiviseen viestintään omista kannoistaan ennen kokousta, jota toivomme jatkossakin näkevämme yhtä paljon. Tämä turvaa myös tulevaisuudessa avoimen keskustelun. Delegaationa toimme näkökulmiamme esiin jo etukäteen ja myös itse kokouksessa. Koimme myös tärkeänä, että jokainen delegaatiossa sai mahdollisuuden käyttää puheenvuoron ja vaikuttaa kokouksessa käytävään keskusteluun. Pidämme jäsenkokouksen päätöksiä erittäin onnistuneina. Tahdoimme delegaationa korostaa kiitoksen ja vahvistavan palautteen tärkeyttä. 

Olemme iloisesti yllättyneitä siitä, kuinka suuri osa kokouksesta käytiin kaksikielisesti. Kuten varapuheenjohtaja Malin Lindholm sanoi, olemme järjestönä kehittyneet tässä asiassa huimasti. 

Pääkaupunkiseudun Partiolaisten delegaatio kiittää kaikkia kokoukseen osallistuneita. On aina ilahduttavaa käydä avointa ja yhteisiä tavoitteita eteenpäin vievää keskustelua yhdessä partioystäviemme kanssa! 

Pääkaupunkiseudun Partiolaisten delegaation puolesta, 

Piita Lehtinen, Senni Linden ja Pinja Söderholm

Delegaation jäsenet etäyhteyksin otetussa yhteiskuvassa.
Delegaatiomme kiittää muita delegaatioita hyvästä kokouksesta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *