Pääkaupunkiseudun Partiolaisten uusimmalla yhteistyövideolla Karoliina Tuominen antaa vinkkejä luonnonantimilla kokkaamiseen ja näyttää, kuinka tehdä nokkoslettuja salaattipedillä. Karoliina on radiojuontaja, sisällöntuottaja ja viidennen Selviytyjät Suomi -kauden kilpailija.

Karoliina päätyi sisällöntuottajaksi kun hän alkoi tehdä sisältöä Instagramiin, koska se oli hauskaa. Puolivahingossa homma paisui vähän isommaksi. Suurin tavoite hänen kanavillaan on tuottaa iloa itselle ja kanavaa seuraaville, ja muistuttaa siitä, ettei elämä ole aina niin vakavaa.

Karoliina on aina viihtynyt luonnossa ja kasvanut lähellä luontoa ja metsää. Tänä päivänä suhde on vielä erityisempi. Kun ajan viettäminen luonnossa ei ole jokapäiväistä, osaa eri tavalla nauttia luonnon tuomasta energiasta ja rauhasta.

Selviytyjät muistutti siitä, kuinka ihanaa luonnossa on viettää pitkiäkin aikoja ja miten paljon luonnonantimia jää hyödyntämättä omassa arjessa.

Karoliinalla ei ollut aikaisempaa kokemusta partiosta, mutta odotuksena yhteistyöstä oli päästä tutustumaan siihen, mitä kaikkea partio pitää sisällään ja kuinka monipuolinen harrastus se on.

Ennen Selviytyjiin osallistumista Karoliinalla oli hallussa partiotaidoksikin laskettava tulen tekeminen tuluksilla. Hän oli myös selvittänyt, kuinka laavu tulisi rakentaa ja millaiseen kohtaan se kannattaa pystyttää. Sen lisäksi hän tutustui etukäteen syötäviin kasveihin sekä jokamiehenoikeuksiin. Karoliina haluaisi oppia tunnistamaan vielä enemmän kasveja ja kuinka niitä voi hyödyntää.

Lopuksi Karoliina vinkkaa, että luonnonantimilla kokkaamisessa tärkeintä on rohkeus kokeilla! Kasvien tunnistamista helpottaa, kun nykypäivänä metsäänkin saa mukaan internetin ja on helppo tarkistaa mitä on poimimassa. Sen lisäksi voi lähteä rohkeasti yhdistelemään kaupasta saatavia raaka-aineita metsän antimien kanssa. Kaikkea ei ole pakko löytää metsästä!

Karoliinan löydät seuraavista paikoista:

Youtube: Karoliina
Instagram: @karoliinatuo