Vaeltajat luovat seuraavan piirileirin

Vuonna 2024 järjestetään seuraava Pääkaupunkiseudun Partiolaisten piirileiri. Piirileirin toteuttamisessa ja johtamisessa tulevat olemaan avainasemassa tällä hetkellä vaeltajaiässä olevat nuoret. Nyt jos koskaan on siis sopivaa todeta, että tulevaisuus (ja siellä häämöttävät leirit) ovat nuorten käsissä!

Piirileiri tarjoaa nuorelle partionjohtajalle hyvän mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan ja löytää partiosta uusi kiinnostavia tehtäviä. Piirileiripestin kautta vaeltaja pystyy kehittämään osaamista muun muassa ammatillisesti ja hankkimaan taitoja, joista on hyötyä työ- ja koulumaailmassa. Piirileiri on vaeltajalle myös oiva paikka päästä kehittämään piirin toimintaa. Leirin kautta nuorelle voi syttyä kipinä piiripestistä tai hän voi leiripestinsä kautta kehittää esimerkiksi piirin leiriperinteitä. Uudet pestit, haasteet ja ystävät tarjoavat vaeltajalle uusia kasvun paikkoja, mitä lippukuntatoiminnassa ei pystytä tarjoamaan. Näistä kokemuksista hyötyy myös lippukunta!

Lippukunnassa on hyvä muistaa, että vaeltajaohjelman toteuttaminen tuottaa hedelmää ja valmistaa nuoria isoihinkin pesteihin. Vaeltajaohjelmaan kuuluu muun muassa Partiojohtajan peruskurssi, ulkomaanprojekti ja aikuisuuteen-osio, jotka ovat hyviä mahdollisuuksia kehittää itseään ja löytää uutta itsevarmuutta johtajana ja oma paikkansa aikuisena partiossa. 

Lue lisää vaeltajaohjelmasta täältä!

Tämä teksti on osa Jätä jälkesi lippukuntaan- sarjaa, josta voi lukea lisää täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *