Kiitos, että olet lähtenyt mukaan partioon!

Partio on myös aikuiselle loistava harrastus ja merkityksellinen vapaaehtoistyö, jossa pääset mahdollistamaan harrastusta monelle lapselle ja nuorelle.Partiolippukunnastasi saat varsinaisen perehdytyksen, mutta tässä lisätietoja ja kiinnostavia tapahtumia avuksesi.Jos sinulla on kysyttävää, voit olla yhteydessä Pääkaupunkiseudun Partiolaisiin tai Suomen Partiolaisten asiakaspalveluun puhelimitse 09 8865 1100 tai sähköpostitse palvelu@partio.fi. Tervetuloa mukaan ja antoisaa partiosyksyä!

Bonfire kutsuu tutustumaan partioon Art Cafe Taideterassille 15.9.

Jos oma paikka partiossa tai partiolippukunnassa ei ole vielä löytynyt, tarjoaa Bonfire rennon tavan tulla tutustumaan toimintaan. Bonfire – Urbaani iltanuotio on tapahtuma kaikille partiosta kiinnostuneille aikuisille ja opiskelijoille. Bonfire järjestetään torstaina 15.9. klo 18-21 Cafe Taideterassilla Töölönlahden rannalla. Illan aikana voit tutustua partion ohjelmapisteisiin ja itsetehtyihin herkkuihin. Tervetuloa mukaan partiosta kiinnostuneet, partioon palaajat, uudelle paikkakunnalle muuttaneet aikuiset ja vanhat tutut! Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan. Tapahtuman Facebook-tapahtuman löydät täältä.


Tervetuloa Partioon -koulutukset avuksesi partiopolulle

15.9. Welcome to find out about Guiding and Scouting in English! Bonfire -tapahtumassa (yllä oleva teksti) järjestetään illan aikana myös Tervetuloa Partioon -kurssin tiivistetty sisältö englanniksi. Tervetuloa Partioon -työpajaan voivat osallistua rohkeasti kaikki ihan perustasolla englantia ymmärtävät riippumatta omasta kotikielestään.
17.11. Tervetuloa Partioon -koulutus Töölössä. Tiiviiltä ja informatiiviselta kurssilta saat perustiedot partiotoiminnasta, sen historiasta ja nykyisestä partioarjesta. Lisäksi opit, kuinka partiossa toimitaan ja touhutaan turvallisesti. Koulutus sisältää Suomen Partiolaisten koulutusmoduulit Tätä on partio ja Turvallisesti partiossa.
Tervetuloa partioon -verkkokurssi on pikapyrähdys partion maailmaan. Perustiedot partiosta kätevästi yhdessä paketissa!

Turvallisesti yhdessä -koulutus 

Koulutus on tarkoitettu jokaiselle partiojohtajalle ja ryhmänvetäjälle. Kurssin tarkoituksena on vahvistaa lasten ja nuorten kasvuympäristön turvallisuutta partiossa. Tutustu Turvallisesti yhdessä -verkkokurssiin

Perehdytyspassi

Opas partioseikkailuun -perehdytyspassiin on kerätty vinkkejä, joilla pääset partiopolullasi vauhtiin. Passia voi täyttää yhdessä oman lippukunnan osoittaman perehdyttäjän kanssa. Ota perehdytyspassi käyttöön!
Asiointipalvelu

Asiointipalvelu on työkalu jäsenyyden hoitamista varten. Jäsenpalvelussa voit päivittää omia sekä huollettaviesi yhteys- ja jäsentietoja ja ilmoittautua tapahtumiin.  Kirjaudu sisään asiointipalveluun
Koulutukset partiossa

Koulutus kehittää osaamista, innostusta ja motivaatiota. Partion koulutusmahdollisuudet ovat monipuolisia ja useimpiin pesteihin löytyy sitä tukeva koulutus. Kysy lisää piiristäsi tai lippukuntasi pestijohtajalta!  Tutustu partion koulutuksiin
Sinustako Partion ystävä?Haluamme partiossa varmistaa, että raha ei ole este kenenkään harrastukselle. Partion ystäviltä saamiemme lahjoitusten avulla tuemme vuosittain tuhansien vähävaraisten lasten ja nuorten partioharrastusta. Liity tukijaksemme
Great that you have joined the Scouts!

Scouting is a nice hobby where you can also volunteer to offer children and youth a hobby. Here are a few tips for you to get started!

15.9. Welcome to find out about Guiding and Scouting in English!

In this event you will be introduced to the world of Scouting: skills, training opportunities, volunteering, values and of course people. The event will be held in English. It will be held in the same place with another Scouting event Bonfire so we have the possibility to walk around there as well.We will meet in Cafe Taideterassi, address Linnunlauluntie 11 A, Helsinki. Dress according to the weather as the event will be held partly outside. Read more here.

Welcome to Scouting online course 

Welcome to Scouting is an introductory course to get started. The training will introduce you to what the Scouts are, how they operate and behave, how safety is taken into account and what the Scout Program is all about. Complete the Welcome to Scouting online course

Safely Together Training

The Safely Together training online course is mandatory for all leaders working with children and youth in the Guides and Scouts of Finland. Read more about the Safely Together course

The online transaction service 

In the online transaction service guardians and Scouts can easily take care of a variety of Scouting-related matters. For example you may update your contact details, register your children and sign up to events.  Log in to the online transaction service

Tämä kirje on lähetty PäPan alueen uusille aikuisille viikolla 36.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *