Pääkaupunkiseudun Partiolaisten jäsenkokousdelegaatio on päätynyt perusteellisen keskustelun jälkeen kannattamaan Suomen Partiolaisten puheenjohtajistoon Henri “Henkka” Backmania puheenjohtajaksi, Anni Karsmaa ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi ja Jens Backia toiseksi varapuheenjohtajaksi.


Miksi asetumme heidän taakseen?

Henkka valikoitui ehdokkaaksemme puheenjohtajan pestiin vankan järjestötaustansa vuoksi. Henkalla on kyky visioida sekä avata ovia muualle järjestökentälle. Henkka on vaalitenteissä osoittautunut asiantuntevaksi johtajaksi, jolla on tiukan paikan tullen paineensitokykyä ja kompetenssia muuttuvissa tilanteissa. Viimeisen vuoden aikana olemme vakuuttuneet hänen johtajatehtävissä osoittamastaan monipuolisesta toimintaotteesta, joka tuo varmasti uusia näkemyksiä myös Suomen Partiolaisten johtoon.

Anni olisi puolestaan järjestön ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi erinomainen valinta, sillä hänellä on vahva kokemus aluetyöstä niin Suomen Partiolaisissa kuin omassa A-jäsenessään. Anni on vienyt valmentajauudistuksen upeasti maaliin valtakunnallisesti. Anni on ollut mukana Suomen Partiolaisten hallituksessa kuluvalla kaudella ja hänellä on kokonaisvaltainen ymmärrys käynnissä olevista hankkeista.

Kannatamme Jensiä toiseksi varapuheenjohtajaksi, sillä katsomme, että hän on visionäärinen johtaja, joka uskaltaa visioida rohkeasti. Hänellä on vahva strateginen osaaminen, josta on hyötyä keskusjärjestön vaativissa johtotehtävissä.

Asetumme Henkan, Annin ja Jensin taakse, koska näemme, että he olisivat vahva kolmikko Suomen suurimman nuorisojärjestön johtoon. Tämän vuoksi kannatamme heitä Suomen Partiolaisten puheenjohtajistoon.

Haluamme vielä kiittää Eero Kivistöä, jolla on vahvoja ajatuksia järjestön tulevaisuudesta. Eero on persoonallinen johtaja, joka toivottavasti nähdään vielä merkittävissä partiopesteissä. Kiitämme myös Mikke Ojalaa, joka toi säpinää vaalikeskusteluihin.

KUVA: Toivo Laiho

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *