Kiinnostaako tapahtumien tuottaminen, partio-ohjelman tukeminen ja pääkaupunkiseutulaisten partiolaisten osaamisen kehittäminen? Tervetuloa mukaan ohjelman toiminnanalalle suunnittelemaan, toteuttamaan ja kehittämään entistäkin parempia tapahtumia ja koulutuksia, jotka vastaavat lippukuntien tarpeisiin ja innostavat partioharrastuksen pariin!


Ohjelman toimikunnat järjestävät ikäkausitapahtumia (esim. SuperSupe) sekä taitokoulutuksia (esim. EA-kurssit, erätaitokurssit, JV-koulutukset ja kiipeilykoulutusta). Toiminnanala edistää partio-ohjelman toteutumista lippukunnissa järjestämällä sellaisia tapahtumia, joita lippukunta ei yksin voi järjestää ja jotka on määritelty piirin tehtäväksi. Toiminnanala tukee lippukuntia esimerkiksi piirin PT-kilpailujen järjestämisessä. Ohjelman toiminnanala myös ylläpitää ja kehittää lippukuntatoimijoiden ja omien luottamushenkilöiden partio-ohjelman osaamista, ja tekee SP:n ohjelmapainotusta näkyväksi piirissä (yhteistyössä kasvatusryhmän kanssa).

Ohjelman toiminnanalalla toimivat seuraavat toimikunnat:

Ikäkausitoimikunnat

  • Sudenpentu-seikkailijatoimikunta
  • Vaeltajatoimikunta ​​​​​​​(yhteistyössä Uudenmaan kanssa)

Taitotoimikunnat

  • Kiipeilytoimikunta
  • Ensiaputoimikunta
  • Kilpailutoimikunta
  • Meripartiotoimikunta
  • Turvatoimikunta ​​​​​​​
  • Erätaitotoimikunta

Toimikuntien puheenjohtajien yhteystiedot löydät täältä

Alta löydät avoimia pestejä ohjelman toiminnanalalla. Käy lukemassa linkin takaa tarkemmin, mitä pesti sisältää.

Partiotaitojen talvi-SM-kilpailujen 2024 kilpailunjohtaja

Kilpailutoimikunnan puheenjohtaja

Turvatoimikuntaan paripuheenjohtajaksi

Ohjelman toiminnanalan tukiluottis

KUVA Emma Lahtinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *