Kasvun tuen toiminnanalan tarkoituksena on viedä partiotoimintaa alueille, joissa sitä ei vielä ole ja tukea lippukuntien kasvua osana lippukuntatukea. Lippukuntien kasvua tuetaan, jotta partiotoiminta on laadukasta ja lippukuntien elinvoima säilyy vielä tuleville sukupolville. Lisäksi varmistamme, että uudet lapset, nuoret ja aikuiset löytävät partioon.


Kasvun tuen alla toimivat Taimi-toimikunta sekä aikuisrekrytointivastaavat. Lisäksi järjestämme opiskelijoille ja muille kiinnostuneille aikuisille suunnatun urbaanin iltanuotion, Bonfiren, syksyisin.

Taimi-toimikunnassa toimii projektiluottiksia, joiden tavoite on mahdollistaa partiotoimintaa pääkaupunkiseudun lapsille ja nuorille. Tulevat projektit, joita lähdetään toteuttamaan ovat Kuninkaantammen, Veromiehen ja Vermonniityn alueilla. Käytännössä tämä tarkoittaa esimerkiksi partiosta kiinnostuneiden rekrytointia ja uusien lippukuntien perustamisen tukemista.

Aikuisrekrytointivastaavien tarkoituksena on helpottaa aikuisrekrytointia esimerkiksi tuomalla olemassa olevat materiaalit lähemmäs lippukuntia sekä järjestämällä koulutusta aiheen ympäriltä. Miten esimerkiksi teidän lippukunnassanne on valmistauduttu uuden aikuisen tuloon?

Urbaani Bonfire -tapahtuma on syksyisin järjestettävä vauhdikas ilta, jossa pääsee viettämään iltaa kavereiden kanssa, tutustumaan partioon ja samalla kokeilemaan mitä merkillisimpiä asioita. Onpa vuosien saatossa nähty mm. telttasauna, boffermiekkailua ja telttapakopelejä, partiomeininkiä ja hyvää ruokaa unohtamatta.

Innostuitko? Kasvun tuen toiminnan ala etsii timanttisia tekijöitä näihin pesteihin:

Bonfire – Urbaanin iltanuotion johtaja

Taimi -projektiluottis, Veromiehen lippukuntaprojekti

Taimi -projektiluottis, Vermonniityn lippukuntaprojekti

Taimi- projektiluottis, Kuninkaantammen lippukuntaprojekti

Kysyäksesi lisää, ota yhteyttä hallituksen jäsen Reettaan (reetta.mannonen@partio.fi) tai Taimi-toimikunnan puheenjohtaja Joonaan (joona.rajamaki@partio.fi).

KUVA Alex Inkiläinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *