Lippukuntatuen toiminnanalan tehtävänä on tukea lippukuntia aluekummien ja valmentajien voimin. Lippukuntatuki toiminnanalana kouluttaa ja ohjaa aluekummeja ja valmentajia, tuottaa ja päivittää aluekummeille materiaaleja lippukuntien tukemiseen, ja tuottaa neljä kertaa vuodessa yhteistyössä muiden toiminnanalojen kanssa aluetapaamismateriaalit. Lisäksi lippukuntatuki järjestää syksyisin SuperSemman.


Lippukuntatuen toiminnanala tukee hyvää johtamista lippukunnissa. Toiminnanala koostuu aluevastaavista (A-tiimi), aluekummeista ja valmentajista. A-tiimin tehtävänä on tukea aluekummeja ja valmentajia. Aluekummit, jotka kullakin piirin alueella muodostavat aluetiimin, tukevat alueensa lippukuntien johtokolmikoita ja järjestävät mm. aluetapaamisia. Valmentajat puolestaan toteuttavat lippukunnille räätälöityjä valmennusprojekteja sekä valmiita valmennusohjelmia.

SuperSemma on kerran vuodessa lippukuntien johtokolmikoille ja piirin luottiksille järjestettävä seminaari, jossa on tarjolla vertaistukea, koulutusta ja työkaluja sekä johtajahuoltoa.

Lippukuntatuen toiminnanala etsii tekijöitä seuraaviin pesteihin:

Aluevastaava (Vantaa)
Aluekummi (Etelä-Helsinki, Itä-Vantaa, Länsi-Vantaa, Järeä, Vespa, Tammi)
Valmentaja

Kysyäksesi lisää, ota yhteyttä hallituksen jäsen Eetuun (atte.koljonen@partio.fi).

KUVA Veera Melvasalo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *