Pääkaupunkiseudun Partiolaisissa on toiminut moninaisuusryhmä useiden vuosien ajan. Ryhmä järjestää piirissä erilaisia moninaisuutta edistäviä koulutuksia (esim. Partiokamu, Nuoren mielen ensiapu) partiolaisille, sekä laatii materiaaleja lippukunnille, jotta yhdenvertaisuus ja saavutettavuus huomioitaisiin partiotoiminnassa paremmin. Lisäksi ryhmä tekee yhdenvertaisuuden edistämisessä yhteistyötä piirin muiden toiminnanalojen, Taimi-toimikunnan, sekä erilaisten järjestöjen (esim. Plan ja Familia) kanssa.

-Haluamme moninaisuuden toiminnanalalla olla edistämässä yhdenvertaista ja saavutettavaa partiota kaikille, kertoo moninaisuudesta vastaava hallituksen jäsen Mitro Kutvonen.

Kevään tulevia tapahtumia:

1.–2.4.2023 Moninaisuuspäivät Tampereella

6.–7.5.2023 Moninaisuus, oivallus ja dialogi -koulutus (MOD) Helsingissä

Moninaisuusryhmä etsii tekijöitä riveihinsä. Mikäli vaikuttaminen moninaisuuden parissa kiinnostaa, ole yhteydessä moninaisuudesta vastaavaan hallituksen jäseneen Mitro Kutvoseen (mitro.kutvonen@partio.fi).

Avoimet pestit moninaisuuden toiminnanalalla:

KUVA Julius Kuula

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *