Etsimme koordinaattoria luonnossa liikkumisen yhteishankkeelle

SATAKOLKYT on kolmivuotinen hanke, jonka toteuttajina on neljä nuorisoalan järjestöä (Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry, Pääkaupunkiseudun 4H-yhdistys, Helsingin NNKY ry, Helsingin Vihreät Nuoret ry) sekä Helsingin kaupungin ympäristötoiminnan nuorisotyöyksikkö. Yhteinen tavoitteemme on aktivoida kaikenikäisiä kaupunkilaisia liikkumaan lähiluonnossa ja samalla siivoamaan 130 km Helsingin ainutlaatuista rantaviivaa. Haluamme myös kertoa kaupunkilaisille Itämerestä, sen tilasta ja suojelusta.

Hanke on ollut käynnissä jo kaksi vuotta. Se on saanut paljon kiitosta ja positiivista palautetta sekä mm. Kansanvalistusseuran vuoden 2019 Sivistyspalkinnon.

Etsimme nyt hankkeen kolmanneksi toimivuodeksi (2020-2021) määräaikaiseen työsuhteeseen

hankekoordinaattoria,

jonka vastuulla on hankkeen toteutus ja raportointi tiiviissä yhteistyössä hankkeen taustaorganisaatioiden muodostan ohjausryhmän kanssa. Työsuhde kestää noin 15 kuukautta: syys/lokakuusta 2020 vuoden 2021 loppuun asti.

Hankkeen tärkein tavoite on aktivoida kaupunkilaisia liikkumaan Helsingin rannoilla. Koordinaattorin työtehtäviin kuuluu koululaisten rantaretkien ohjaamista, kumppanuuksien rakentamista, erilaisten julkaisujen ja tiedotteiden laadintaa sekä verkkosivuston ja some-kanavien hallinnointia. Lisäksi hankekoordinaattori suunnittelee ja toteuttaa yleisötapahtumia yhdessä työparin ja kumppanien kanssa. Työhön kuuluu myös hankebudjetin seurantaa ja raportointia hankkeen etenemisestä.

Saatat olla oikea henkilö, jos sinulta löytyy:

  • Kiinnostusta luontoon ja liikkumiseen
  • Vahvaa kykyä itsensä johtamiseen ja omatoimiseen työhön
  • Kykyä innostaa ja motivoida
  • Kokemusta yleisötapahtumien ja tempausten järjestämisestä
  • Erinomaiset suulliset ja kirjalliset viestintätaidot
  • Some-kanavien tuntemusta
  • Tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä

Hallitset Microsoft Office -ohjelmat sujuvasti. Osaat aikatauluttaa omat tekemisesi ja työskennellä itsenäisesti, mutta viihdyt myös tiimityössä.

Työtä voi tehdä osittain etänä kotitoimistolta tai työpiste löytyy tarvittaessa Meriharjun Luontotalolta. Työhön kuuluu jonkin verran myös ilta- ja viikonlopputyötä. Partio- tai muuta järjestökokemusta tehtävä ei edellytä, mutta siitä on varmasti hyötyä. Kokemus hankkeiden tai projektien toteutuksesta on plussaa. Tarjoamme monipuolisen työn nuorekkaassa ja mukavassa työympäristössä.

Työ on kokoaikainen (38 h 25 min / vko) ja alkaa sopimuksen mukaan syys-lokakuussa 2020. Palkka on 2 500 € / kk.

Lisätietoja antaa Mimmu Mannermaa, 040 132 7088 ja Susanne Österlund-Toivonen, 050 559 1762.

Lähetäthän hakemuksesi ansioluettelon kera viimeistään 22.9.2020 klo 12:00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen mimmu.mannermaa@partio.fi.

Lisätietoja hankkeesta: www.satakolkyt.fi