Laura Setälä (HaHa), leirinjohtaja

Laura on ylennetty viime Helmen jälkeen muonituksesta leirinjohtajaksi – huipputyyppi ottanut hienon haasteen itselleen. Tyttö on aina positiivinen, pullollaan kajahtaneita ideoita ja valmis heittäytymään – mutta muistaa kuitenkin pitää myös langat käsissään. Rouva Iso Rouva patistaa kaikkia tekemään parhaansa ja antamaan itsestään senkin, mitä et edes tiennyt olevan – oli kyse sitten ideoista, näkökulmista tai tekemisestä. Laita Lauralle sähköpostia!

 

Niko Tamminen (HEV), leirin varajohtaja

Niko on toiminut piirin pesteissä ja projekteissa pääasiallisesti viestinnän puolella, ja kerännyt siitä osa-alueesta nopeasti vankan kokemuspohjan. Nyt Niko pääsee kuitenkin kokeilemaan leirin johtamista, mistä tämä tilanteessa kuin tilanteessa luotettava tyyppi suoriutuu loistavasti. Niko on aina iloinen pilleri, joka valaisee huoneen hymyllään ja lämmittää mielet energisyydellään. Laita Nikolle sähköpostia!

 

Miika Raki (Keva), leirin varajohtaja

Se tyyppi, joka pystyy tekemään sataakin asiaa samaan aikaan tekemisen kärsimättä. Hän on todellinen arjen sankari arjen ulkopuolella pelastaen tilanteet kuin tilanteet ideoillaan, olivat ne aina niin hyviä tai eivät – kaikesta huolimatta leirin varma ideapankki tilanteeseen kuin tilanteeseen.  Asiantunteva kaveri seisoo leirin rahakirstun päällä antaen puolet siitä mitä pyydetään, ja pitää talouden kurissa silloinkin, kun muu leiritoimikunta innostuu vähän liikaa. Faxaa Miikalle!

 

Sami Mustonen (KiPi), huoltopäällikkö

Sami on purjehdushullu, hajamielinen kaveri, joka unohtelee kännykkänsä autoosi, kun lainaat sitä hänelle viikonlopuksi. Samilla on EPT:läiselle ominaiseen tapaan jo vahvaa kokemusta isoistakin pesteistä laajalla skaalalla. Vahvalla ammattitaidollaan Sami selvittää ja hoitaa huoltoa epäröimättä. Sami ymmärtää huollon lisäksi muidenkin osa-alueiden tarpeita ja ajatuksia, sekä pystyy näin ollen toteuttamaan kaikkien toiveet, huolimatta siitä, että ne kuulostaisivat jopa mahdottomilta. Sami onkin luvannut toimittaa Helmelle mm. aurinkoista pakkassäätä! Laita Samille sähköpostia!

 

Mette Helin (H-O), viestintäpäällikkö

Leiritoimikuntamme kuopus on aina valmiina uusiin haasteisiin. Metessä on yhä pieni pala sudenpentua, sillä tämän mielikuvitus on rajaton. Mette uskaltaa tarttua toimeen, eikä ideoista todellakaan ole tämän tyypin kohdalla pulaa. Into tehdä on uskomaton! Laita Metelle sähköpostia!

 

 

Juha Heiskanen (PiPo), viestintäpäällikkö

Jokainen piirileiri tarvitsee vähintäänkin yhden ulkopaikkakuntalaisen, ja nyt tähän kutsuun on vastattu, kun markkinointia ja viestintää on saatu tekemään “hämäläinen Juha”. Leiritoimikunnan kansikuvapoika on jämpti pirkanmaalainen, joka tekee mitä täytyy ja vastaa kysymyksiin joita et kysy. Juha hallitsee niin kuvaamisen kuin kuvan käsittelynkin, eikä muustakaan osaamisesta ole pulaa. Asioita ei kuitenkaan oteta liian vakavasti, vaan Juhalla on aina pilke silmäkulmassa. Tarvittaessa Juha toimii myös selvännäkijänä ja ajatustenukijana. Laita Juhalle sähköpostia!

 

Anssi Tukiainen (Kau-Ku), ohjelmapäällikkö

Hauska sanavalmis kaveri on aina valmis uusiin retkeilyhaasteisiin. Mies on viimeisen päälle erätyyppi, jolle lumisade ei ole uhka vaan mahdollisuus ja jonka ansiosta kaikki leiriläiset pääsevät kokemaan jotain uutta ja unohtumatonta. Huipputyypillä on rikkaat ideat, ja tässä tapauksessa puheet kohtaavat teot – Anssista mitään ei ole mahdotonta toteuttaa.  Anssin seurassa ei todellakaan tule tylsää hyvien kertomusten ja hauskojen juttujen ääressä, ja niitä riittääkin monen saunaillan verran. Laita Anssille sähköpostia!

 

Joeri van Wensen (KiPi), muonituspäällikkö

Helmen keittiöön on rekrytoitu laivakokki-Joeri Kivenlahden Piilevistä. Ammattiravintolapäällikkö loihtii metsägourmeeeta budjetin rajoilla – leirillä ei siis varmasti tarvitse nähdä nälkää! Tällä kokilla pysyvät veitset kädessä, ja tomaatit leikataan antaumuksella. Joeri, joka tuttaavallisemmin tunnetaan myös nimellä The Great Big Chef of Helmi kokkaa sisäfilettä porkkanoista ja kasvisruokaa härästä. Joeri on mahtityyppi, joka valaisee keittiön hymyllään. Laita Joerille sähköpostia!

 

Juha van Wensen (KiPi), muonituspäällikkö

Toinen laivakokkimme Juha innostuu kaikesta ja lähtee täysillä mukaan tekemiseen – ilman tätä innokkuutta, olisi laivakokkipari saattanut jäädä leiritoimikunnan kelkasta. Juha laittaa ruokaa kuin ei olisi ikinä muuta tehnytkään, mutta tämän lisäksi hän ei pelkää käydä paperisotkujen tai tukkutilausten kimppuun, vaan selättää nekin käden heilautuksella. Loppumattomien ideoiden ansiosta leiriruoka ei varmasti jää tylsäksi! Laita Juhalle sähköpostia!

 

 

Antti Seppänen, turvapäällikkö

Tämä turvan tyyppi on innokas tekijä, joka on valmis tarttumaan toimeen ja liittymään osaksi hullunhauskaa leiritoimikuntaa. Laita Antille sähköpostia!