Nämä sivut on omistettu sulle, Helmen leiriläinen! Oheisten linkkien takaa löydät rutkasti tietoa leiriin ja siihen valmistautumiseen liittyen.

Varsinainen osallistujailmoittautuminen Helmelle on päättynyt, mutta jälki-ilmoittautuminen korotettuun hintaan on vielä auki 15.1. asti. Ilmoittautumaan pääset täältä.

Tietoa leiristä

Milloin?

21.-25.2.2017 seikkailijat ja sitä vanhemmat (2006 tai sitä ennen syntyneet)

23.-25.2.2017 sudenpennut (2007-2009 syntyneet)

Aikataulullisista tai muista vastaavista syistä sudenpentuajalle voivat osallistua myös vanhemmat leiriläiset.

Missä?

Kiljavalla, leiripaikkaan pääset tutustumaan etukäteen täältä.

Paljonko leiri maksaa?

120€ (koko leiri, jälki-ilmoittautumishinta)

85€ (sudenpentuaika, jälki-ilmoittautumishinta)

30 € (päiväleiri, yli 15v)

Avustusta leirimaksuun

Partiolaisten on mahdollista anoa avustusta leirimaksuun Pääkaupunkiseudun Partiolaisten stipendirahastosta tammikuun haun yhteydessä 15.1. mennessä. Hakemukset käsitellään normaalia nopeammin, ja hakijoille ilmoitetaan viimeistään tammi-helmikuun vaihteessa päätös. Osallistujalle annetaan mahdollisuus perua leiri kuluitta viikon sisällä päätöksestä, mikäli stipendiä ei myönnetä. Stipendin myöntäminen edellyttää luonnollisesti asianmukaista ilmoittautumista leirille ja maksettua jäsenmaksua vuodelle 2017.

Fiilistelyä

Hiihtolomaa ja entistä upeempaa Helmeä odotellessa voit fiilistellä vuoden 2015 Helmeä vaikkapa leirivideon parissa tai tutustua talvileirimenoon kuvien välityksellä, kuvakansioihin linkit alla!

Nähdään helmellä!

 

Helmen 2015 kuvakansiot

Tiistai

Keskiviikko

Torstai

Perjantai