Tällä sivulla tiedotetaan avoimista pesteistä.

Alla olevien pestien joukossa on PJ-lopputöiksi soveltuvia pestejä, jotka on merkattu kunkin pestin kohdalle. Voit silti hakea mitä tahansa pestiä, vaikka et olisi tekemässä lopputyötä. Suosittelemme PJ-lopputyötä Helmellä kaikille, jotka ovat käyneet PJ-kurssin vuoden 2016 puolella.

Jos et löydä mieleistäsi pestiä, mutta tahtoisit kuitenkin osallistua leirin tekemiseen, osoita kiinnostuksesi tällä lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä.

Lisätiedot kaikista leiripesteistä: Leirinjohtaja Laura Setälä ja muu leiritoimikunta

Leiriorganisaatio

PJ-lopputyöohjaaja

Haluaisitko mahdollistaa nuorille partiojohtajan peruskurssin käyneille antoisan ja hauskan lopputyön. Tervetuloa ohjaamaan Helmelle!

Lisätietoja: Leirinjohtaja Laura Setälä laura.setala@pp.inet.fi

 

Kylät

Kyläpäällikön pesti sopii erittäin hyvin PJ-lopputyöksi.

Leirillä tulee olemaan kahdeksan kylää, joissa osallistujat majoittuvat. Kaikille kylille tarvitaan kyläpäällikkö. Kyläpäälliköt huolehtivat omista kylistään sekä tiedottavat omia kyläläisiään.

Lisätietoja: Leirin varajohtaja Niko Tamminen niko.tamminen@partio.fi

 

Ohjelma

Kaikki rambotasonpestit sopivat PJ-lopputöiksi.

 

Ikäkausitarzan

Ikäkausitarzania voitanee kutsua myös rastipäälliköksi. Ikäkausitarzanin tehtäviin kuuluu   suunnitelukokouksiin osallistuminen ja tietoisuus oman ikäkauden ohjelman toteutuksesta ja suunnitelmista jo ennen leiriä.
Vastaa rastien pyörimisestä ja johtaa mowgleja sekä pitää huolen että kaikki homma pyörii sujuvasti.

Mowgli

Rastihenkilö, joka toteuttaa mahtavaa leiriohjelmaa eri ikäkausille. Mowglit saavat halutessaan osallistua  myös suunnittelukokouksiin mahdollisuuksien mukaan, mutta mukaan hyppääminen onnistuu leirilläkin!

Lisätietoja: Ohjelmapäällikkö Anssi Tukiainen anssi.tukiainen94@gmail.com

 

Viestintä

Haluatko olla mukana tekemässä ja tallentamassa Helmeä maailmankartalle? Viestintäpesteihin etsitään mm. valo- ja videokuvaajia, editoijia, nettimestaria, somettajia ja info-taulun päivittäjää. Mikäli viestintäpesti kiinnostaa, ole yhteydessä!

Lisätietoja: Viestintä- ja markkinointipäälllikkö Tiina Varhee, tiina.varhee@partio.fi

 

Muonitus

Keitinmestari (PJ-lopputyö)

Helmelle tarvitaan neljä keitinmestaria, jotka vastaavat pareina kerrallaan aina puolen päivän ruoanvalmistuksesta. Pysyykö sinulla soppakauha kädesssä pakkasellakin?

Muonitustiimiläinen

Haluatko tutustua kaikkiin osallistujiin? Se onnistuu helpoiten tulemalla mukaan muonitustiimiin, niin pääset jakamaan ruokaa sekä myös itse tekemään sitä.

Tiskimestari

Helmellä tiskimestari pitää vedet lämpiminä ja huolehtii koko leirin tiskaamisen sujuvuudesta.

Lisätietoja: Muonituspäällikkö Juha van Wensen juha.van@hotmail.com

 

Huolto

Vesimestari (PJ-lopputyö)

Jotta tiskivedet ovat aina kuumia, juomavettä on saatavilla, peseytyminen hoituu huolettomasti ja vessoissakin riittää vettä, tarvitsemme Helmelle riuskan vesimestarin, jolle pakkanen ei ole este vaan mahdollisuus. Onneksi Kiljavalla on valmis infra!

Huollon poko

Onko sinulla jotakin erityisosaamista, jota ei tullut ilmi yllä olevissa huollon pesteissä? Ota yhteyttä rohkeasti, niin pääset Helmen sykkivimpään tiimiin tekijäksi.

Lisätietoja: Huoltopäällikkö Sami Mustonen sami.h.mustonen@gmail.com

 

Turvallisuus

Turvan tekijä

Turvan tiimissä mahdollistat kaikille turvallisen leirikokemuksen.

Ensiapuvastaava

Eatiimissä tarvitaan apukäsiä laastarointiin! Tiimissä pääset paijaamaan leiriläisten päätä ja antamaan ensiapua.