IHQUn jälki-ilmoittautuminen on käynnissä!!!

Leirin ilmoittautuminen loppui huhtikuun alussa, mutta jälki-ilmoittautuminen jatkuu aina partioviikolle 28.4. asti 100 euron hinnalla. Tekijät ilmoittautuvat 28.4. mennessä hintaan 80€. Voit myös ilmoittautua päiväleiriläiseksi 28.4. mennessä (25€/vrk)

Ilmoittaudu mukaan kesän parhaimpaan spektaakkeliin jäsenrekisteri Kuksassa (linkit alla)! Alle 18-vuotiaan osallistujan ilmoittautumisen tekee huoltaja omilla tunnuksillaan. Huoltajatunnusten luomiseen liittyvissä kysymyksissä partiolainen tai tämän huoltaja voi olla yhteydessä lippukunnan jäsenrekisterinhoitajaan. Projektitoimisto varmistaa alle 18-vuotiaan ei-partiolaisen luvan osallistumiseen. Huomaathan, että tekijöille ja osallistujille on omat ilmoittautumislomakkeensa. Ongelmatilanteissa ole yhteydessä piiritoimistoon papa.toimisto@partio.fi.

OSALLISTUJAILMOITTAUTUMINEN

TEKIJÄILMOITTAUTUMINEN

IHQU on tarkoitettu samoajaohjelmaa suorittaville tai samoajaohjelman syksyllä 2019 aloittaville 15-17-vuotiaille partiolaisille ja saman ikäisille ei-vielä-partiolaisille.

Leirin tekijäpestit on tarkoitettu vaeltajille ja aikuisille (syntynyt 2001 tai aikaisemmin).

Päiväleiriosallistuminen

IHQUlle on mahdollista osallistua myös osaksi aikaa, jos esimerkiksi työt tms. osuvat osittain leirin päälle (ks. alhaalta kesätyöturva). Päiväleiriläiset ilmoittautuvat leirille samalla ilmoittautumislomakkeella kuin koko leiriajan osallistuvat. Päiväleirimaksu on 25 €/ vrk.

Päiväleirimaksu oikeuttaa osallistumiseen saapumispäivänä klo 13 alkaen kestäen seuraavaan päivään klo 14 saakka. Leirille ei voi saapua klo 21 jälkeen. Päiväleirimaksu ei valitettavasti sisällä kuljetuksia leirialueelle. Päiväleiriläinen valitsee ilmoittautumislomakkeelta sen vuorokauden, jolloin saapuu leirille.

Esimerkki. viikonlopuksi pe-su osallistuva:

Perjantaina saapuva osallistuja valitsee ilmoittautumislomakkeelta perjantain ja lauantain. Tällöin hän voi saapua leiriin klo 13 alkaen perjantaina, ja poistuminen leiristä tapahtuu sunnuntaina klo 14 mennessä. Kokonaishinta viikonlopulle on 50 €.

Stipendit

Stipendihaku on päättynyt, ja kaikille stipendiä hakeneille on annettu päätös tiedoksi.

Jos stipendiä ei myönnetty tai haettu stipendi myönnettiin alennettuna, on osallistuminen mahdollista perua maksutta 30.4. asti. Näissä tapauksissa ole yhteydessä piiritoimistoon papa.toimisto@partio.fi.

Stipendihakemukset ovat luottamuksellisia, ja ne on käsitellyt leiriorganisaatiosta erillään toimiva stipendiryhmä. Osallistuja on antanut suostumuksensa tietojen luovutukseen hakemuksen yhteydessä.

Kesätyöturva

Osuiko työt leirin päälle? Ei hätää. IHQUn kesätyöturva on voimassa 30.4.2019 asti. Kesätyöturva tarkoittaa oikeutta leiriosallistumisen perumiseen niille, joiden kesätyö osuu kokonaan tai osittain leirin päälle sekä niille, jotka eivät saa vakituisesta työstään lomaa leirin ajalle. Tällöin mahdollisesti jo maksettu leirimaksu palautetaan kokonaisuudessaan. Toimita tämä lomake piiritoimistolle 30.4. mennessä turvan lunastamiseksi.

Esteettömyys

Leirillä on käytössä Helppo tulla -tunnus. IHQUn tekijätiimistä löytyy omat tekijät jotka vastaavat leirin esteettömyydestä. IHQUa ei tarvitse jättää väliin mistään syystä, sillä Helppo tulla –tunnuksen avulla kumotaan seikat, jotka saattaisivat hankaloittaa tai estää tasavertaisen osallistumisen. Haluamme ymmärtää jokaista yksilöä ja heidän ominaisuuksiaan, joten ilmoittautumisen jälkeen lähestymme tarvittaessa sinua henkilökohtaisesti.

Jos jokin jäi ihmetyttämään ja haluat kysyä IHQUn esteettömyydestä tai Helppo tulla –tunnuksen osa-alueiden toteuttamisesta, ole rohkeasti yhteydessä esteettömyysmestareihin Laura Puusola laura.puusola(at)partio.fi ja Sarkku Rönkkö sara-maria.ronkko(at)partio.fi.

Ehdot

Peruutusehdot

Leiriosallistumisen maksuton peruutus oli voimassa 7.4.2019 asti. Sairastumis- ja tapaturmatapauksissa osallistumismaksu laskutetaan osallistujalta, mutta hänellä on mahdollisuus hakea korvausta ensisijaisesti omasta vakuutusyhtiöstä tai toissijaisesti partiovakuutuksesta.

IHQUn kesätyöturva on voimassa 30.4.2019 asti. Kesätyöturva tarkoittaa oikeutta leiriosallistumisen perumiseen niille, joiden kesätyö osuu leirin päälle sekä niille, jotka eivät saa vakituisesta työstään lomaa leirin ajalle.

Kielteisen tai alennetun stipendipäätöksen saaneet voivat halutessaan peruuttaa osallistumisensa maksutta 30.4.2019 mennessä.

Laskutus- ja maksuehdot

Leirin laskutus on käynnistetty viikolla 16, jolloin kaikille varsinaisen ilmoittautumisajan (13.2.-7.4.) puitteissa ilmoittautuneille on lähetetty leirilasku. Lasku on lähetetty suoraan jokaiselle osallistujalle tämän Kuksassa määrittelemällään tavalla. Laskun maksuaika on 14 vuorokautta. Laskulla on huomioitu automaattisesti mahdollinen stipendi.

Mikäli ilmoittaudut jälki-ilmoittautumisaikana (15.-28.4.), saat laskun viikon sisällä ilmoittautumisesta.

Osallistumismaksu tulee olla maksettu eräpäivään mennessä, ja se on edellytys leirialueelle pääsyyn. Maksettuja leirimaksuja ei palauteta, paitsi kesätyöturvan tapauksessa.

Henkilökohtainen avustaja leirillä

Osallistujan henkilökohtaisen avustajan on mahdollista tulla IHQUlle avustettavansa kanssa. Avustajien ilmoittautumisessa sovelletaan samoja ehtoja ja käytäntöjä kuin muidenkin leirille osallistuvien suhteen. Avustajat saavat IHQUsta normaalin leirimaksulaskun, jonka maksamiseen haluamme kannustaa avustajien työnantajia.

Tapahtuman keskeytyminen

Joskus tapahtuma tai leiri voi keskeytyä. Keskeytykselle voi olla useita erilaisia syitä:

  • läsnäolija sairastuu
  • läsnäolija kiusaa, käyttäytyy uhkaavasti tai muutoin kohtelee kaltoin toisia
  • läsnäolija on päihtynyt tai hänellä on päihteitä mukana

Tällaisissa tilanteissa asiasta ilmoitetaan kotiin ja kotiväen tulee järjestää itse nuoren kotimatka. Edellä kuvatuissa ja muissa vastaavissa tapauksissa osallistumismaksua ei palauteta. Sairastapauksissa partiovakuutuksesta on haettavissa korvaus.

Partiotapahtumat ja -leirit, joissa on alaikäisiä paikalla, ovat aina päihteettömiä.

Lue IHQUn osallistumis- ja peruutusehdot kokonaisuudessaan täältä.