Ihqun ilmoittautuminen alkaa 13.2.!!!

Kun ilmoittaudut mukaan 28.2. mennessä, pääset mukaan Early bird -hinnalla (80 €). Ilmoittautuminen jatkuu 7.4. asti 100 euron hinnalla. Tekijöiden ilmoittautuminen on auki 13.2.-7.4. hintaan 80 €. Voit myös ilmoittautua päiväleiriläiseksi 7.4. mennessä (25 €/ vrk).

Ilmoittaudu mukaan kesän parhaimpaan spektaakkeliin jäsenrekisteri Kuksassa (linkit alla)! Alle 18-vuotiaan osallistujan ilmoittautumisen tekee huoltaja omilla tunnuksillaan. Huoltajatunnusten luomiseen liittyvissä kysymyksissä partiolainen tai tämän huoltaja voi olla yhteydessä lippukunnan jäsenrekisterinhoitajaan. Projektitoimisto varmistaa alle 18-vuotiaan ei-partiolaisen luvan osallistumiseen. Huomaathan, että tekijöille ja osallistujille on omat ilmoittautumislomakkeensa. Ongelmatilanteissa ole yhteydessä piiritoimistoon papa.toimisto@partio.fi.

OSALLISTUJAILMOITTAUTUMINEN

TEKIJÄILMOITTAUTUMINEN

IHQU on tarkoitettu samoajaohjelmaa suorittaville tai samoajaohjelman syksyllä 2019 aloittaville 15-17-vuotiaille partiolaisille ja saman ikäisille ei-vielä-partiolaisille.

Leirin tekijäpestit on tarkoitettu vaeltajille ja aikuisille (syntynyt 2001 tai aikaisemmin).

Päiväleiriosallistuminen

IHQUlle on mahdollista osallistua myös osaksi aikaa, jos esimerkiksi työt tms. osuvat osittain leirin päälle (ks. alhaalta kesätyöturva). Päiväleiriläiset ilmoittautuvat leirille samalla ilmoittautumislomakkeella kuin koko leiriajan osallistuvat. Päiväleirimaksu on 25 €/ vrk.

Päiväleirimaksu oikeuttaa osallistumiseen saapumispäivänä klo 13 alkaen kestäen seuraavaan päivään klo 14 saakka. Leirille ei voi saapua klo 21 jälkeen. Päiväleirimaksu ei valitettavasti sisällä kuljetuksia leirialueelle. Päiväleiriläinen valitsee ilmoittautumislomakkeelta sen vuorokauden, jolloin saapuu leirille.

Esimerkki. viikonlopuksi pe-su osallistuva:

Perjantaina saapuva osallistuja valitsee ilmoittautumislomakkeelta perjantain ja lauantain. Tällöin hän voi saapua leiriin klo 13 alkaen perjantaina, ja poistuminen leiristä tapahtuu sunnuntaina klo 14 mennessä. Kokonaishinta viikonlopulle on 50 €.

Stipendit

Myös IHQUn leirimaksuun voi hakea stipendiä samoin taloudellisin perustein kuin esimerkiksi partion jäsenmaksuvapautusta. Päiväleirimaksuun ei kuitenkaan voi hakea tukea. Haluamme edesauttaa, ettei henkilökohtainen tai perheen taloudellinen tilanne ole este leiriosallistumiselle. Stipendit haetaan varsinaisen ilmoittautumisajan sisällä (13.2.-7.4.2019), jonka jälkeen hakeminen ei ole enää mahdollista. Huomaathan kuitenkin, ettei pelkkä yksinhuoltajuus, opiskelijastatus tai varusmiespalvelus riitä yksisanaisena perusteluna stipendihakemukseen.

Stipendihakemus tehdään Kuksassa leiri-ilmoittautumisen yhteydessä.  Stipendit myönnetään puhtaasti hakemukseen kirjattujen tietojen perusteella, eikä siihen tarvitse liitteitä. Stipendejä myönnetään kahdessa eri kategoriassa, jotka ovat 50% ja 100% leirimaksusta.

Tekijät voivat hakea stipendiä erillisellä Kuksa -lomakkeella. Ohjeistus tekijöiden stipendien hakemiseen löytyy täältä.

Stipendipäätökset tehdään ilmoittautumisen päätyttyä huhtikuussa viikolla 16. Stipendiryhmä kertoo päätöksistään suoraan osallistujalle, ja ne huomioidaan automaattisesti laskutuksessa. Jos stipendiä ei myönnetä tai haettu stipendi myönnetään alennettuna, on osallistuminen mahdollista perua maksutta 30.4. asti. Näissä tapauksissa ole yhteydessä piiritoimistoon papa.toimisto@partio.fi.

Stipendihakemukset ovat luottamuksellisia, ja ne käsittelee leiriorganisaatiosta erillään toimiva stipendiryhmä. Osallistuja antaa suostumuksensa tietojen luovutukseen hakemuksen yhteydessä.

Kesätyöturva

Osuiko työt leirin päälle? Ei hätää. IHQUn kesätyöturva on voimassa 30.4.2019 asti. Kesätyöturva tarkoittaa oikeutta leiriosallistumisen perumiseen niille, joiden kesätyö osuu kokonaan tai osittain leirin päälle sekä niille, jotka eivät saa vakituisesta työstään lomaa leirin ajalle. Tällöin mahdollisesti jo maksettu leirimaksu palautetaan kokonaisuudessaan. Toimita tämä lomake piiritoimistolle 30.4. mennessä turvan lunastamiseksi.

Esteettömyys

Leirillä on käytössä Helppo tulla -tunnus. IHQUn tekijätiimistä löytyy omat tekijät jotka vastaavat leirin esteettömyydestä. IHQUa ei tarvitse jättää väliin mistään syystä, sillä Helppo tulla –tunnuksen avulla kumotaan seikat, jotka saattaisivat hankaloittaa tai estää tasavertaisen osallistumisen. Haluamme ymmärtää jokaista yksilöä ja heidän ominaisuuksiaan, joten ilmoittautumisen jälkeen lähestymme tarvittaessa sinua henkilökohtaisesti.

Jos jokin jäi ihmetyttämään ja haluat kysyä IHQUn esteettömyydestä tai Helppo tulla –tunnuksen osa-alueiden toteuttamisesta, ole rohkeasti yhteydessä esteettömyysmestareihin Laura Puusola laura.puusola(at)partio.fi ja Sarkku Rönkkö sara-maria.ronkko(at)partio.fi.

Ehdot

Peruutusehdot

Leiriosallistuminen on mahdollista perua maksutta 7.4.2019 asti. Sairastumis- ja tapaturmatapauksissa osallistumismaksu laskutetaan osallistujalta, mutta hänellä on mahdollisuus hakea korvausta ensisijaisesti omasta vakuutusyhtiöstä tai toissijaisesti partiovakuutuksesta.

IHQUn kesätyöturva on voimassa 30.4.2019 asti. Kesätyöturva tarkoittaa oikeutta leiriosallistumisen perumiseen niille, joiden kesätyö osuu leirin päälle sekä niille, jotka eivät saa vakituisesta työstään lomaa leirin ajalle.

Kielteisen tai alennetun stipendipäätöksen saaneet voivat halutessaan peruuttaa osallistumisensa maksutta 30.4.2019 mennessä.

Laskutus- ja maksuehdot

Leiri laskutetaan yhdessä erässä viikolla 16, kun stipendihakemukset on käsitelty. Lasku lähetetään suoraan jokaiselle osallistujalle tämän Kuksassa määrittelemällään tavalla. Vaihtoehtoina on paperilasku, sähköpostilasku tai verkkolasku. Laskun maksuaika on 14 vuorokautta. Laskulla on huomioitu automaattisesti mahdollinen stipendi.

Osallistumismaksu tulee olla maksettu eräpäivään mennessä, ja se on edellytys leirialueelle pääsyyn. Maksettuja leirimaksuja ei palauteta, paitsi kesätyöturvan tapauksessa.

Henkilökohtainen avustaja leirillä

Osallistujan henkilökohtaisen avustajan on mahdollista tulla Ihqulle avustettavansa kanssa. Avustajien ilmoittautumisessa sovelletaan samoja ehtoja ja käytäntöjä kuin muidenkin leirille osallistuvien suhteen. Avustajat saavat Ihqusta normaalin leirimaksulaskun, jonka maksamiseen haluamme kannustaa avustajien työnantajia.

Tapahtuman keskeytyminen

Joskus tapahtuma tai leiri voi keskeytyä. Keskeytykselle voi olla useita erilaisia syitä:

  • läsnäolija sairastuu
  • läsnäolija kiusaa, käyttäytyy uhkaavasti tai muutoin kohtelee kaltoin toisia
  • läsnäolija on päihtynyt tai hänellä on päihteitä mukana

Tällaisissa tilanteissa asiasta ilmoitetaan kotiin ja kotiväen tulee järjestää itse nuoren kotimatka. Edellä kuvatuissa ja muissa vastaavissa tapauksissa osallistumismaksua ei palauteta. Sairastapauksissa partiovakuutuksesta on haettavissa korvaus.

Partiotapahtumat ja -leirit, joissa on alaikäisiä paikalla, ovat aina päihteettömiä.

Lue IHQUn osallistumis- ja peruutusehdot kokonaisuudessaan täältä.