Tadaa! Täältä löydät IHQUn upean staabin eli leiritoimikunnan esittelyt. Nää tyypit palavat halusta nähdä pitkän suunnittelutyön tulokset ensi kesänä.

Jokaiseen leiritoimikuntalaiseen saat yhteyden sähköpostitse etunimi.sukunimi@partio.fi. Yleisissä kysymyksissä voit myös laittaa viestiä suoraan Pääkaupunkiseudun Partiolaisten toimistolle: papa.toimisto(ät)partio.fi.


Niko Tamminen (Haagan Eräveikot), Leirinjohtaja

Alati positiivinen Niko on yksi kolmesta leirinjohtajasta. Hänen tehtävänään on huolehtia muun muassa tavoitteiden toteutumisesta sekä tekijöiden hyvinvoinnista. Idearikas ja hymyileväinen Niko antaa aina kaikkensa, jotta IHQUsta saadaan leiri, jonne kaikki voivat tuntea olevansa tervetulleita!

”Kesäleireissä on parasta, ettei tarvitse lämmittää kamiinaa. IHQUlta odotan eniten sitä hetkeä, kun osallistujat saapuvat Kavalahteen.” 

 

 


Perttu Alanne (Järvihaukat),
Leirinjohtaja, ohjelma

Perttu on leirinjohtaja sekä IHQUn huikeasta ohjelmasta vastaava henkilö. Loputon mielikuvitus sekä innostuneisuus ovat hänen vahvuuksiansa, joiden ansiosta voimme luottaa hänen taitoihinsa luotsata kaikkia ohjelman tekijöitä!

”Kesäleireissä ehdottomasti parasta on lämmin sää (toivottavasti), sekä riippumatossa nukkuminen. IHQUlta odotan eniten uusia tuttavuuksia, sekä osallistujien reaktioita ohjelmaan.”

 

 

Eerika Kihlström (Sotungin Tuliketut), Leirinjohtaja, pestit

Eerika vastaa leirinjohtajuuden lisäksi leirin taloudesta sekä pesteistä. Eerikan itsevarma ote tekemiseen sekä vahva auttamisen halu ovat hänen parhaita puoliaan johtajana. Eerika näyttää muille tekijöille, ettei tekeminen katso aikaa eikä paikkaa, vaan asiat hoituvat myös toiselta puolelta Suomea!

”Kesäleireissä on parasta ulkona nukkuminen, ohjelma sekä uusien partiokokemusten saaminen! Eniten IHQUlta odotan, että samoajat ja tekijät viihtyvät, itseni haastamista ja miten noin 10 kuukauden suunnittelu toteutuu käytännössä.”

 

Hanna Hämäläinen (Hespartto), Kokemusjohtaja

Iloisen ja tehokkaan Hannan vastuulla on huolehtia leirin brändistä sekä osallistujien viihtyvyydestä. Pesti sopii hänelle kuin nenä päähän, sillä Hanna on tiimin äitihahmo. Hänen kädenjälkensä näkyy konkreettisesti esimerkiksi kahvilan toimintana,

jonka anneista varmasti jokainen pääsee nauttimaan leirin aikana!

”Kesäleireissä parasta on niiden fiilis! IHQUlta odotan eniten uusia kokemuksia.”

 

Oliver Sohlberg (Niipperin Nuolihaukat),
Osallistujajohtaja

Oliver on energinen tiimipelaaja, joka vastaa leiriläisten majoituksesta, turvallisuudesta sekä erityistarpeista. Oliver on menevä tyyppi, jota ei tarvitse kahta kertaa pyytää seuraksi tanssilattialle. Aina valmis Oliver varmistaa omalta osaltaan, että meidän jokaisen leirikokemus on miellyttävä sekä muistorikas.

“Parasta kesäleireissä on pitkät valoisat yöt kavereiden kanssa. IHQUlta eniten odotan mahtavaa fiilistä.”

 

 

Ilona Tiainen (Kontutytöt),
Viestintä- ja markkinointijohtaja

Suloinen Ilona on toinen viestinnän ja markkinoinnin johtajista. Ilonan sykkivän runosuonen vaikutukset voi nähdä IHQUn menestyksekkään markkinoinnin tuloksina. Ilona on lempeä ja ystävällinen tekijä, jonka kanssa on helppoa tehdä yhteistyötä!

“Kesäleireillä voi nauttia ulkona olemisesta ja heittäytyä mukaan leirihuumaan. Leirit on myös paljon intensiivisempiä kuin retket, joten tekemisessä pysyy huikea jännitys mukana koko matkan. IHQUlla mä pääsen seuraamaan tätä ihanaa leiriarkea ihan uudesta näkökulmasta leiritoimikuntalaisena.”

 

 

Suvi Kettunen (Korven Koukkaajat), Viestintä- ja markkinointijohtaja

Suvi on viestinnän timanttinen tekijä, joka ei uusia haasteita pelkää. Suvi huolehtii, että leirin ilme näyttää hyvältä, Kavalahden tapahtumat ikuistetaan jopa 360-kuvina ja osallistujat tietävät, mitä pakata mukaan IHQUlle. Mahtava Suvi huokuu lämpöä ja hän ottaa kaikki huomioon.

“Kesäleireillä parasta on kiireettömyys sekä yhteisöllisyys! Odotan IHQUlta uusia tuttavuuksia ja ikimuistoisia hetkiä.”

 

 

Henri Sertti (Kara-Karhut), Palvelujohtaja

Henri tekee palveluita uudella twistillä, joka ei jätä ketään kylmäksi. Hän on johtaja, johon voi luottaa tilanteessa kuin tilanteessa, ja sovitut asiat tulevat aina tehdyiksi. Henri kohtaa uudet haasteet ennakkoluulotta ja huolehtii leirille ne kaikista tärkeimmät, kuten ruoat ja suihkut.

“Kesäleireissä ehdottomasti parasta on päästä viettämään aikaa kavereiden kanssa ja tutustumaan uusiin tyyppeihin. IHQUlta odotan rentoa tekemisen meininkiä ja sen näkemistä, kun suunnitelmat konkretisoituvat käytännössä.”

 

 

Ia Poikulainen, Projektityöntekijä

Ia on leiritoimikunnan tukiranka, joka huolehtii monista käytännön asioista, kuten ilmoittautumisesta ja lippukuntien kanssa asioimisesta. Ian osaaminen on IHQUn teossa korvaamatonta ja ensiarvoisen tärkeää!

“Etenkin näin partion ulkopuolelta tulevaa yllättää aina miten hienoja ja innovatiivisia leirejä partiolaiset osaavat tehdä, ja se miten kaikki vapaaehtoiset laittavat oman panoksensa peliin. Odotan eniten sitä, kun sadat samoajat vihdoin valtaavat Kavalahden, ja näen konkreettisesti työn tuloksen.”

Sivun kuvat: Hanna ”Beagle” Hämäläinen, Emma Lahtinen ja Susanna ”Suski” Mikander