Hei vaeltaja tai aikuinen!

Mukaan tarvitaan innostuneita tekijöitä leirin kaikille osa-alueille. Maaliskuun aikana PäPan sivuille ilmestyvät kaikki IHQUn avoimet tekijäpestit. Jos et kuitenkaan löydä listalta itsellesi mieleistä pestiä, mutta haluaisit osallistua leirin tekemiseen, ole yhteydessä leirinjohtaja Eerikaan (eerika.kihlstrom@partio.fi).

Avoimet pestit löydät surffaamalla päpa.fi/pestit!

Tekijöiden ilmoittautuminen on auki 13.2.-7.4. hintaan 80 €. Voit myös ilmoittautua päiväleiriläiseksi 7.4. mennessä (25 €/ vrk).

Tekijöiden stipendit

Myös leirin tekijöiden on mahdollista hakea stipendiä. Tekijöiden stipendit haetaan erillisen lomakkeen kautta 7.4. mennessä. Stipendejä myönnetään kahdessa eri suuruusluokassa: 50% ja 100% leirimaksusta.

Stipendihakemus jätetään sähköisesti Kuksassa. Kirjaudu ensin sisään Kuksaan ja klikkaa vasta tämän jälkeen alla olevaa linkkiä. Jos päädyt Kuksan etusivulle, kopioi alla oleva linkki selaimen osoitekenttään ja kokeile uudelleen:
kuksa.partio.fi/kotisivut/hakemuslomake_tayta.aspx?HAKId=14

Muista merkitä lomakkeelle, että haet stipendiä IHQUn tekijänä. Huomaathan, että päiväleiriosallistujat eivät voi hakea stipendiä.

Huom!

Turvallisesti yhdessä -verkkokoulutus on pakollinen kaikille täysi-ikäisille leirin tekijöille. Varmistathan siis hyvissä ajoin ennen IHQUa, että koulutus on sinulla suoritettuna! Lisätietoja verkkokoulutuksesta ja sen suorittamisesta löydät tästä.