Joulukampanjapäällikkö

Adventtikalenterikampanjan avulla lippukunta kerää helposti varoja toimintaansa. Joulukampanjapäälliköllä onkin iso rooli lippukunnan kampanjan onnistumisessa. 

Joulukampanjapäällikkö vastaa lippukunnan kampanjan suunnittelusta, käytännöistä, kalenterien tilauksista, tilityksistä ja palautuksista piirisi antamien ohjeiden mukaan. Kampanjan puitteissa pääsee suunnittelemaan ja johtamaan myyntiä ja markkinointia sekä vastaamaan projektin johdosta käytännön tasolla. Pestin vaatimista projektinjohdollisista taidoista on todella paljon hyötyä työelämässä ja opinnoissa. Osaamisesi todisteeksi kannattaakin hakea Varainhankinnan osaamismerkkiä

Vinkkejä

Suomen Partiolaisten sivuilta löydät vinkkejä mm. myyntiin, markkinointiin sekä Kuksan käyttöön.

Kouluttaudu

Osallistu piirin koulutukseen ennen kampanjan alkua. Koulutuksessa sinulla on tilaisuus tutustua muihin päpalaisiin joulukampanjapäälliköihin ja saada lisätietoa kampanjan vaiheista, tärkeistä päivämääristä ja opastusta yhteisten työkalujen, kuten materiaalipankin, myyjien ohjesivusto ja tilausjärjestelmä Kuksan käyttöön. Kampanjakoulutuksissa käydään myös läpi kampanjan uusia tuulia ja jaetaan hyviä käytännön vinkkejä. Kampanjakoulutuksen käyneiden kampanjapäälliköiden lippukunnat myyvät lähes aina eniten adventtikalentereita: on siis erittäin suositeltavaa, että osallistut koulutukseen!