Ole mukana tukemassa Kliffa-leirin toteutumista!

Pääkaupunkiseudun Partiolaisten piirileiri Kliffa 2018 tarjoaa sinulle mahdollisuuden eettiseen lahjahankintaan. Ostamalla Kliffa-tuotteen lahjaksi olet mahdollistamassa leirin toteutumista ja 5500 partiolaisen elämystä.

Tarjolla on viisi erilaista lahjaa: yleisistä lahjoista voit valita leirin stipendirahaston, leiriohjelman tai vapaaehtoisten tukemisen väliltä. Halutessasi voit myös ostaa kokonaisen Kliffa-osallistumisen ystävällesi tai sukulaisellesi.

Tukemalla nuorten mahdollisuutta harrastaa rakennat kanssamme turvallista pääkaupunkiseutua, jossa lapsilla ja nuorilla on hyvä olla, jossa kannamme ilolla vastuuta yhteisistä asioista ja pidämme huolta toisistamme. Kliffa järjestetään Hämeenlinnan Evolla 23.-31.7.2018. Lue lisää leiristä: www.kliffa2018.fi.

Keräyksellä on voimassa oleva rahankeräyslupa nro RA/2016/508.

Tutustu Kliffan lahjakauppaan täältä. 

Osallistumisen tuki

Tämän lahjan avulla olet mahdollistamassa suurleirikokemusta vähävaraiselle lapselle tai nuorelle.  Partioleirillä nuori oppii uusia taitoja elämyksellisissä ohjelmissa ja saa uusia kavereita. Sosiaalisten suhteiden vahvistaminen ja onnistumisen kokemukset ovat ensiarvoisen tärkeitä lapsen kehityksen tukena. Tämän lahjan tuotto ohjataan leirin stipendikassaan, joka jakaa leirimaksuvapautuksia vähävaraisille partiolaisille. 

Vapaaehtoisten koulutuksen tukeminen

Pääkaupunkiseudun Partiolaisten piirileiri Kliffa 2018 tehdään lähes täysin vapaaehtoisvoimin – projektin aikana vapaaehtoistyötä tehdään jopa 100 000 tuntia.  15 euron arvoisella lahjalla olet tukemassa näiden vapaaehtoisten koulutusta ja sitä kautta hyvinvointia pesteissään. 

Lasten ja nuorten ympäristökasvatus

Ympäristökasvatuksen myötä lapsi muodostaa hyvän luontosuhteen jo nuorena. Hyvä luontosuhde auttaa lasta ymmärtämään luonnon tarjoamia mahdollisuuksia ja hän oppii toimimaan suomalaisessa luonnossa. 20 euron lahjalla tuet Pääkaupunkiseudun Partiolaisten Kliffa-leirin ympäristökasvatuslaaksoa, jossa osallistujat pääsevät pohtimaan luonnonsuojelun ja erityisesti vesistöjen ja puhtaan veden tärkeyttä, ja sitä, miten voisi omalta osaltaan toimia ympäristöystävällisemmin. 

Kliffa lahjaksi

Tunnetko jonkun, jolle kesäleiri Kliffa sopisi kuin nenä päähän? Nyt voit antaa Kliffan lahjaksi jo ennen varsinaisen leiri-ilmoittautumisen alkamista! Tämä lahja oikeuttaa täyteen yhdeksän päivän Kliffaan sisältäen täysihoidon, leirin ohjelman sekä kuljetukset leirialueelle ja takaisin. Lahja on tarkoitettu yli 10-vuotiaille leiriläisille. 

Lahjan saaja ilmoittautuu Kliffalle 15.1.-5.3. välisenä aikana leirin ohjeistuksen mukaisesti. Kliffa-joululahjan tuotto kohdistetaan valitsemaasi leiriläiseen, eikä hänelle lähetetä leirin osallistumismaksulaskua. Lahjalla on vaihto-oikeus (saajan vaihto toiseen leiriläiseen) 5.3.2018 asti, palautusoikeutta lahjalla ei ole. 

Lyhyt Kliffa lahjaksi

Tunnetko jonkun, jolle kesäleiri Kliffa sopisi kuin nenä päähän? Nyt voit antaa Kliffan lahjaksi jo ennen varsinaisen leiri-ilmoittautumisen alkamista! Tämä lahja oikeuttaa ns. lyhyeen, viiden päivän Kliffaan sisältäen täysihoidon, leirin ohjelman sekä kuljetukset leirialueelle ja takaisin. Lyhyt leiri on tarkoitettu sudenpentuikäisille (7-9 -vuotiaille) partiolaisille sekä muille jotka haluavat leireillä lyhyemmän ajan. 

Lahjan saaja ilmoittautuu Kliffalle 15.1.-5.3. välisenä aikana leirin ohjeistuksen mukaisesti. Kliffa-joululahjan tuotto kohdistetaan valitsemaasi leiriläiseen, eikä hänelle lähetetä leirin osallistumismaksulaskua. Lahjalla on vaihto-oikeus (saajan vaihto toiseen leiriläiseen) 5.3.2018 asti, palautusoikeutta lahjalla ei ole. 

Kansikuva: Essi Koski