KOHTAAMINEN TULEE JÄLLEEN

Kohtaaminen on kaikkien pääkaupunkiseutulaisten partiolaisten yhteinen syksyn aloitustapahtuma. Kokoonnumme lauantaina 5.9.2020 Kansalaistorille, josta kuljemme kulkueena kohti Lapinlahden sairaalan puistoaluetta. Lapinlahdessa ohjelmassa on mielekästä tekemistä kaikille ikäkausille.  Myös perhepartiolaiset ovat tervetulleita mukaan Kohtaamiseen.

Lippukunnat ilmoittautuvat Kuksaan 27.4.–10.8. välisenä aikana. HUOM! Ennen juhannusta eli viimeistään 18.6. ilmoittautuvat pääsevät mukaan halvemmalla hinnalla.

Yksittäiset ihmiset ilmoittautuvat omaan lippukuntaan, joka ohjeistaa ilmoittautumisensa itse. Lippukuntia suositellaan keräämään omat ilmoittautumiset esimerkiksi omaan Kuksa-tapahtumaan 21.8.2020 mennessä. Tämä siksi, että osallistuvat lippukunnat päivittävät vahvistetut osallistujamääränsä perjantaihin 21.8.mennessä myös Kuksaan. Tästä ohjeistetaan yhteyshenkilöitä vielä myöhemmin.

Kuksa-tapahtuman linkki löytyy osoitteesta kuksaan.fi/34478.

Ilmoittautumisen yhteydessä lippukunta nimeää Kohtaamisen yhteyshenkilön ja tekee arvion siitä, kuinka monta osallistujaa lippukunnasta tulee. Tätä arviota tarkennetaan vielä elokuussa. Osallistumismaksut on jaettu kolmeen portaaseen osallistujamäärän mukaan. Lippukunta maksaa osallistumismaksun, osallistujille itselleen tapahtuma on ilmainen. Osallistumismaksu määräytyy elokuun tarkennetun osallistuja-arvion perusteella.

OSALLISTUJIA LIPPUKUNNASTA ”EARLY BIRD” HINTA
Ilmoittautuminen 27.4.
18.6.
Ilmoittautuminen 19.6.10.8.
1–50 henkilöä 30 euroa 50 euroa
51–100 henkilöä 50 euroa 70 euroa
yli 101 henkilöä 70 euroa 90 euroa

KESÄKUUN ALUSSA LIPPUKUNTIEN YHTEYSHENKILÖT SAAVAT INFOPAKETIN KOHTAAMISESTA

Yhteyshenkilöt voivat liittyä heille tarkoitettuun WhatsApp-ryhmään osoitteessa bit.ly/kohtaaminen20. Ryhmän kautta tiedotetaan Kohtaamiseen liittyviä asioita. Yhteyshenkilöille lähetetään kesäkuun alussa tarkemmat ohjeet Kohtaamiseen liittyen. Mikäli lippukunta ei ole ehtinyt vielä ilmoittautua, tiedotamme myös niiden lippukuntien johtokolmikoita. Tässä ohjeistuksessa kerrotaan lisää muun muassa ohjelmasta, liikenteenohjaukseen ja järjestyksenvalvontaan mahdollisesti tarvittavista henkilöistä sekä siitä, miten syksyllä 2020 aloittavat uudet sudenpennut perheineen pääsevät mukaan Kohtaamiseen.

Ota myös Facebookin Kohtaaminen 2020 –tapahtuma seurantaan!

Seuraamme tiivisti koronatilanteeseen liittyvää ohjeistusta, ja toivomme että voimme kokoontua yhteen syyskuussa juhlistamaan partiosyksyn alkua.

Haluatko mukaan tekemään?
Lisätietoja Kohtaamisesta antavat Kohtaamisen johtajat
Eerika Kihlström ja Piita Lehtinen (etunimi.sukunimi@partio.fi)

Jos sinulla on kysyttävää ilmoittautumiseen liittyen, voit ottaa yhteyttä toimistolla Riikka Nenoseen (riikka.nenonen@partio.fi).