Kohtaaminen 2021 järjestetään avaimet käteen -pakettina!

Lippukunnat ympäri pääkaupunkiseutua ottavat mittaa toisistaan 4.9. Jokaisen ikäkauden edustajat pääsevät näyttämään taitonsa ja voittajalippukunta palkitaan makealla palkinnolla.

Johtajistolle Kohtaaminen on avaimet käteen -paketti: Kohtaamisen tehtävät julkaistaan Seppo.io-palvelussa ja kilpailutehtävien vastaukset palautetaan samalle alustalle. Mukaan ilmoittautuneet lippukunnat saavat lisäksi noutaa tapahtuman materiaalipaketin Partioasemalta ennen tapahtumaa.

Osana Kohtaamista järjestetään myös ehkä Suomen suurin virtuaalinen lupauksenantotilaisuus. Napatkaa siis uusien tulokkaiden partiohuivit mukaan ja kajautetaan yhdessä lupaus niin, että raikuu. Samassa tilaisuudessa on hyvä hetki muistaa lippukunnan ansioituneita partiolaisia ansiomerkein ja kiitos-pinssein.

Kohtaamiseen ovat tervetulleita myös ei-vielä-partiolaiset, tämä on oivallinen hetki tutustua partioon!

Kohtaamisen virallinen ohjelma kestää puoli päivää, mutta lippukunta voi hyvin halutessaan hyödyntää illan vaikka johtajahuoltoon. Tarvittaessa lippukunta voi järjestää oman Kohtaamisen myös muuna päivänä kuin 4.9., mutta tällöin lippukunta ei osallistu kilpailuun.

Ilmoittautuminen

Lippukuntien ilmoittautuminen on nyt auki osoitteessa kuksaan.fi/42716. Yksittäiset partiolaiset eivät voi ilmoittautua tämän linkin kautta.

Tapahtuman turvallisuus

Tässäkin tapahtumassa on syytä huomioida tarvittavat luvat ja erityisesti koronaan liittyen osallistujien turvallisuus.

Huomioithan ainakin nämä:

  • Piiri ei kerää osallistujien henkilötietoja, mutta kannustamme lippukuntia tekemään oman tapahtumailmoittautumisen Kuksaan. Mikäli tapahtumassa todetaan korona-altistus, on jäljittäminen helpointa Kuksasta löytyvän nimilistan avulla.
  • Huomioi ajantasaiset partiota koskevat koronaohjeistukset sekä Pääkaupunkiseudun Partiolaisten omat koronaohjeistukset.
  • Jokamiehenoikeudet eivät koske tapahtumia. Muistakaa siis hakea lupa alueen käyttöön maanomistajalta ajoissa!
  • Pelastussuunnitelma vaaditaan, mikäli tapahtumaan osallistuu yli 200 henkeä tai tapahtumassa käytetään avotulta. Ilmoitus yleisötilaisuudesta vaaditaan, mikäli tapahtumassa on useita satoja osallistujia tai tapahtuma vaikuttaa liikenteeseen. Lue lisää: Tapahtumaturvallisuuden muistilista.