Partio on maailman paras harrastus!

Partion paikallisyhdistystä kutsutaan lippukunnaksi. Lippukuntia on yksi tai useampi kussakin kaupunginosassa. Pääset helpoimmin tutustumaan partiotoimintaan, kun otat yhteyttä lähilippukuntaasi. Etsi lippukuntahausta pääkaupunkiseudun lippukunnat toiminta-alueineen. Pääkaupunkiseudulta lippukuntia löytyy Helsingistä, Espoosta, Kauniaisista ja Vantaalta. Hakuun pääset täältä.

Partiotoimintaa järjestetään myös korona-aikana – rajoitukset ja toimintaan osallistuvien turvallisuus huomioiden. Ryhmät saattavat siis kokoontua etäyhteyksien välityksellä, viikkotoiminta voi tapahtua kokonaan ulkona tai ryhmän jäsenet saattavat saada itsenäisesti toteutettavia tehtäviä kotioloissa tehtäväksi joko sähköpostitse tai lippukunnan sosiaalisen median kanavien kautta. Lippukunnat ohjeistavat jäsenensä valtakunnallisten ohjeistusten mukaisesti.

Sudenpentu, seikkailija, samoaja? Eri-ikäiset lapset ja nuoret toimivat eri partioryhmissä. Lisätietoa ikäkausista löydät sivulta Tätä on partio.

Löydät myös lippukunnan nettisivuilta lisätietoa paikallisyhdistyksen toiminnasta ja voit jättää liittymislinkistä jäsenhakemuksen kyseiseen paikallisyhdistykseen.

Katso myös partio.fi/liity sivulta lisätietoja partioharrastuksen aloittamisesta.