Pääkaupunkiseudun Partiolaiset etsii lippukuntakoordinaattoria

Etsimme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen lippukuntakoordinaattoria, jonka vastuulla on espoolaisten ja kauniaislaisten partiolippukuntien hyvinvoinnin ja toimintakyvyn varmistaminen sekä aluejärjestö Espoon Partiotuki ry:n hallinnolliset tehtävät.

Koordinaattorin tärkein työtehtävä on tukea Espoon ja Kauniaisten alueella toimivia partiolippukuntia ja niiden vapaaehtoisia monin erilaisin tavoin. Työ on monipuolinen sekoitus hallintoa, lippukunnille viestimistä, kumppanuuksien ja sidosryhmäsuhteiden hoitoa, vapaaehtoistoiminnan tukemista, nuorten ohjaamista, tapahtumien tekemistä sekä ongelmatilanteiden ratkomista. Lippukuntatyön lisäksi koordinaattorin tehtäviin kuuluu aluejärjestön vapaaehtoisista koostuvan hallituksen kanssa työskentely ja aluejärjestön hallinto, esimerkiksi avustushakemukset, budjetointi ja talouden seuranta.

Saatat olla etsimämme henkilö, jos sinulta löytyy:

  • Kykyä innostaa ja motivoida vapaaehtoisia toimijoita
  • Kokemusta lippukuntatoiminnasta
  • Perusymmärrys partio-ohjelmasta
  • Erinomaiset suulliset ja kirjalliset viestintätaidot
  • Yllättäviinkin tilanteisiin joustavasti sopeutuva luonne
  • Tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä
  • Taitoa ja kiinnostusta tulla toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa

Hallitset Microsoft Office -ohjelmat sujuvasti. Osaat aikatauluttaa omat tekemisesi ja työskennellä itsenäisesti, mutta viihdyt myös tiimityössä.  Et arastele tarttua puhelimeen hankalissakaan asioissa.

Jotta tässä tehtävässä onnistuu ja työstä nauttii, partiotausta on iso etu.

Työpiste sijaitsee Partioasemalla Töölössä, mutta työ edellyttää myös liikkumista partiopiirin alueella. Työhön kuuluu ilta- ja viikonlopputyötä.

Me tarjoamme aidosti monipuolisen työn nuorekkaassa ja mukavassa työympäristössä sekä kilpailukykyiset edut.

Työ on kokoaikainen (38 h 45 min / vko) ja alkaa sopimuksen mukaan heti kun oikea henkilö on löytynyt.

Lisätietoja antavat:

toiminnanjohtaja Mimmu Mannermaa, 040 132 7088 (pe 6.9. klo 10-15 ja ti 10.9. klo 10-14), mimmu.mannermaa@partio.fi ja Espoon Partiotuki ry:n puheenjohtaja Pihla Pitkänen, pihla.pitkanen@partio.fi.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveen ja ansioluettelon kera 16.9.2019 klo 9:00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen mimmu.mannermaa@partio.fi.

www.päpa.fi / www.ept.fi