Tukea lippukuntaleirin suunnitteluun!

Onnistunut lippukuntaleiri – oli se sitten viidellekymmenelle tai viidelletuhannelle osallistujalle tehty – vaatii rutkasti etukäteissuunnittelua ja useampia käsipareja suunnitelmien toteuttamiseen.

Kesäleiri on todella tärkeä osa partio-ohjelmaa kaikille ikäkausille. Se on paikka, jossa partiomenetelmää pääsee toteuttamaan monipuolisesti: vuoden aikana viikkokokouksissa opitut taidot pääsevät leirillä käyttöön, leirin aikana voi opetella monia uusia taitoja, tutustua uusiin ihmisiin, olla luonnossa, opetella yhdessä olemista sekä saada uusia elämyksiä ja ylittää itsensä. Ja mikä voisikaan olla sen parempaa kuin viettää kesäinen viikko yhdessä parhaiden partiokavereiden kanssa! Parhaimmillaan kesäleiri hitsaa lippukunnan tai alueen jäseniä entisestään yhteen ja parantaa yhteishenkeä. 

Muistakaa tehdä ilmoitus kesäleiristä piiritoimistolle!

Vinkkejä retki- ja leiripaikoiksi

Tutustu vinkkeihin retki- ja leiripaikoista. Listalta löydät niin lähiretkikohteita, leirikeskuksia ja leirintäalueita kauempaa Suomesta! Lue lista: Retkikohteet Uudeltamaalta ja vähän kauempaa

Lue myös kämppäesittely piirin kämpistä!

Lippukuntaleirin tekijöiden oppaat

Materiaalia lippukuntaleirien valmisteluun löytyy lippukuntaleirivihkoista. Lataa vihot PDF-tiedostoina alla olevien linkkien takaa.

Ohjelmaa lippukuntaleirille

Ohjelmamateriaaleissa kannattaa hyödyntää erilaisia valmiita materiaalipaketteja ja aktiviteetteja.

Piiri lainaa lippukunnille erilaisia välineitä retkille, leireille ja tapahtumiin. Lue lisää täältä.