Kesä 2019 on lippukuntaleirikesä!

Piirileirikesän jälkeen on lippukuntien tai alueiden omien leirien vuoro. Onnistunut kesäleiri – oli se sitten viidellekymmenelle tai viidelletuhannelle osallistujalle tehty – vaatii rutkasti etukäteissuunnittelua ja useampia käsipareja suunnitelmien toteuttamiseen.  

Kesäleiri on todella tärkeä osa partio-ohjelmaa kaikille ikäkausille. Se on paikka, jossa partiomenetelmää pääsee toteuttamaan monipuolisesti: vuoden aikana viikkokokouksissa opitut taidot pääsevät leirillä käyttöön, leirin aikana voi opetella monia uusia taitoja, tutustua uusiin ihmisiin, olla luonnossa, opetella yhdessä olemista sekä saada uusia elämyksiä ja ylittää itsensä. Ja mikä voisikaan olla sen parempaa kuin viettää kesäinen viikko yhdessä parhaiden partiokavereiden kanssa! Parhaimmillaan kesäleiri hitsaa lippukunnan jäseniä entisestään yhteen ja parantaa yhteishenkeä. 

Keväällä 2019 Pääkaupunkiseudun Partiolaiset järjestää kahtena arki-iltana Partioasemalla kuusi lippukuntaleiri-iltaa eri teemoilla. Katso tarkemmat tiedot alta ja ilmoittaudu mukaan! Materiaalia lippukuntaleirien valmistelua löytyy lippukuntaleirivihkoista. Lataa vihkot PDF-tiedostoina alla olevien linkkien takaa.

Lippukuntaleirin tekijöiden oppaat

Lippukuntaleirin tekijöiden iltakoulutukset

Oletko järjestämässä lippukuntaleiriä kesälle 2019? Tänä keväänä lippukuntaleirin tekijöille on tarjolla koulutusta ja tukea kahden illan sekä kuuden eri koulutuksen verran Partioasemalla (Töölönkatu 55). Lisäksi leirinjohtajille järjestetään vertaistapaaminen. Valitse koulutuksista itsellesi sopivin, ja sukella illaksi kesäleirien maailmaan!

Iltakoulutukset 26.2.

  • EA
  • Haikki
  • Muonitus

Lisätiedot ja ilmoittautuminen.

Iltakoulutukset 4.3.

  • Ohjelma
  • Turva
  • Raksa
  • Leirinjohtajien vertaistapaaminen

Lisätiedot ja ilmoittautuminen.