Piirin palvelut jäsenhankinnan ja markkinoinnin tukena

Kuva: Eeva Helle

Lainattavat markkinointimateriaalit

Piiriltä saat lainaksi tapahtumiin markkinointitelttoja ja -paketteja. Partion esittelypaketit ovat lippukuntien käyttöön tehtyjä materiaalikokonaisuuksia, joita voi käyttää esimerkiksi uusia jäseniä rekrytoitaessa, lippukunnan tempauksissa tai myyjäisissä partiomainoksena. Saat käyttöösi painomateraaleja yleisesitteitä, alueellisia yhteystietoflyereitä, Partio- ja Heppu -lehtiä, partiorannekkeita ja laminoituja julisteita. 

Voit lainata:

  • Markkinointitelttoja (pieni 3×3 ja iso 3×6)
  • Taittopöytiä
  • Pihapelejä
  • Partiobanderolleja
  • Roll-upeja

Markkinointimateriaalien nouto ja palautus onnistuu myös toimiston aukioloaikojen ulkopuollella. Tilaathan lainattavat materiaalit lomakkeen kautta.


Markkinointikassi Kuva: Susanna ”Suski” Mikander

Espoon leirivälinevuokraamosta löytyy myös yksi piirin markkinointiteltta (3×3), varauksen voit tehdä täältä.

Partion materiaalipankki on päivitetty

Partion materiaalipankin käyttö on nyt helpompaa kuin koskaan ennen. Materiaalipankki on saanut uuden ulkoasun ja lisäksi materiaalikansioita sekä koko palvelun käyttöliittymää on selkeytetty entisestään. Partion materiaalipankista löydät runsaasti erilaisia, partion ilmeen mukaisia mainospohjia, julisteita, flyereitä ja somejakokuvia lippukuntanne käyttöön. Käy tutustumassa: www.partio.fi/materiaalipankki

Lippukunnat voivat tehdä helposti materiaalipalvelussa itselleen julisteita, retkipohjia ja lippukunnan yhteystietolappuja. Materiaalipankki tarjoaa jokaiselle partiolaiselle työkalut partion visuaalisen ilmeen käyttämiseen päivittäisviestinnässä.

Jäsenhankintaa tukevat kampanjat

Koulukampanjat Esikoulujen Partioviikko keväällä ja Koululaisten Partioseikkailu syksyllä toimivat erinomaisina väylinä partion markkinointiin. Lähde vierailulle lähialueen kouluihin ja päiväkoteihin! Nappaa talteen vinkit koulu- tai päiväkotivierailun tekemiseksi! Hyödyntämällä esikoululaisten partioviikkoa ja koululaisten partioseikkailua lippukuntien on helppo tapa hankkia uusia partiolaisia! Aktiviteetit onnistuvat esikoulun tai koulun henkilökunnan voimin, mutta osana sitä voi järjestää myös lippukunnan vierailun. Se on loistava tapa syventää lasten kokemusta ja markkinoida omaa toimintaa. Parhaimmillaan vierailusta voi muodostua jatkuva yhteistyö koulun tai päiväkodin kanssa.

Vinkit vierailuun löytyy täältä.

Lisätietoa koulukampanjoista partio.fi/esikoulut ja partio.fi/partioseikkailu.

Kuvapankit

Voit hyödyntää partion eri kuvapankkeja oman tapahtumasi ja lippukuntasi viestinnässä. Piirin tapahtumissa ja kursseilla otetaan valokuvia, joita julkaistaan partion medioissa ja lehdissä. Ehtona kuvankäyttämiselle on kuvaajan nimen maininta kuvan yhteydessä.

PäPan kuvapankki: papa.kuvat.fi
SP:n kuvapankki: partio.kuvat.fi

Seuraa PäPan tilejä somessa

#partioscout #päpa #partiokuuluukaikille