Valtakunnallista Partioviikkoa vietetään 19.24.4.2022. 

Vuoden 2022 Partioviikon tapahtumat:

  • 19.-21.4. Pop-up-kolo tarjoaa ohjelmaa partiolaisille ja ei-vielä-partiolaisille
  • 20.4. Maailman 10. nopeimmat PT-kisat – kutsu EVP-kaverit mukaan!
  • 23.4. Tervetuloa partioon -koulutus uusille aikuisille
  • 23.4. Törmä piirin kevätmestaruuskilpailut seikkailijoille ja tarpojille. Järjestäjänä Itä-Helsingin lippukunnat
  • 24.4. SuperSupe sudenpentujen päivätapahtuma

 

Katso tunnelmia vuoden 2021 partioviikolta:

 

 

Aikuisrekrykampanja Partioviikolla Lippukunnille

Haluamme innostaa aikuisia tutustumaan partioon ja osallistumaan tapahtumiin. Kampanjaviikkojen tapahtumat voivat olla lyhyitä muutaman tunnin tapahtumia tai yön yli kestäviä ja ne voidaan toteuttaa myös onlinetapahtumina. Kaikki lippukunnat voivat osallistua kampanjaan oman tapahtuman järjestämällä.

Kertoisitteko retkitaidoista verkossa ja miten päästä mukaan toimintaan, antaisitteko vinkit perhepartion käynnistämiseksi omalla alueellanne vai olisiko loistava hetki kutsua kaikki vanhat johtajat online-kahveille tai pieneen salapoliisikisaan? Mausteeksi lippukunnan kuulumiset ja tärpit tulevista tapahtumista, missä apukädet olisivat tarpeen. Millaisen aikuisten iltanotskin tai onlinetempauksen kautta sinä haluaisit kertoa partiosta uusille aikuisille tai vaikka työkavereillesi?

Aikuisrekry-sivuille on koottu myös laajasti ohjeita aikuisten rekrytointiin partioon. Lue ohjeet ja ota omalle lippukunnalle sopivat keinot käyttöön! Kun uusia aikuisia tulee mukaan toimintaan, on tärkeä huolehtia myös perehdyttämisestä. Perehtymisen tukena toimii esimerkiksi Opas partioseikkailuun -perehdytyspassi.

Lue lisää aikuisrekrytointikampanjasta partioviikolla täältä.