Partioviikolla tapahtuu 23.–29.4.

Miten Partioviikko näkyy sinun lippukunnassasi? Onko teillä vahvoja perinteitä tai kenties mahdollisuus aloittaa uusia sellaisia? Kohtaamista ei järjestetä tänä vuonna, joten lippukunnilla on mainio tilaisuus järjestää Partioviikon aikana oma tapahtuma joko itse tai yhdessä naapurilippukuntien kanssa. Kannustakaa myös kaikkia lippukunnan jäseniä partiohuivin käyttöön myös koulussa tai töissä ja partiosta kertomiseen kaverille sekä kasvotusten että sosiaalisessa mediassa. Ja kutsukaa toki ei-partiolaiset kaverit mukaan Partioviikon viettoon kanssanne! 

Partioviikolla tehdään harrastus näkyväksi! Pyytäkää kaverit kokoukseen, järjestäkää kaikille avoin tapahtuma, kirjoittakaa partiosta paikallislehteen, laittakaa huivi kaulaan tai töihin ja kertokaa harrastuksesta somessa. Lisää vinkkejä, miten lippukuntasi voisi vaikkapa juuri Partioviikolla näkyä: partio.fi/toiminnanmarkkinointi. Partioviikon somekuvat saat ladattua materiaalipankista. Lisäksi piiri järjestää viisi isoa tapahtumaa Partioviikolla:  

26.4. Maailman 6. nopein pt-kisa aikuisille

Partioviikon torstaina 26.4. otetaan omat kaverit sekä sopiva pilke silmäkulmaan ja lähdetään kisaamaan keskelle kaupunkia. Kilpailu on nopea, parin tunnin ohjelma, joka antaa mahdollisuuden karata pois arjen pyörteistä ja testata omia taitoja. Kyseessä on kuudetta kertaa järjestettävä joukkuekilpailu, jossa kisataan 3-5 hengen joukkueissa. Kisa on vaeltajille ja aikuisille sekä ei-vielä-partiolaisille. Ilmoittautuminen on auki 22.4. asti osoitteessa kuksaan.fi/20422.

27.4. Partiojohtajien juhlaillallinen

Partiojohtajien juhlaillallinen kokoaa PJ-valtakirjalliset juhlistamaan niin Partioviikkoa kuin partiojohtajuutta hienojen puitteiden äärelle 27.4. Ilmoittautuminen päättynyt.


28.4. Törmä-partiotaitokilpailu, piirin kevätkisojen päiväsarjat

Lähtekää mukaan kisaamaan päiväsarjojen mestaruuksista Traditio-Törmään Partioviikon lauantaina! Jälki-ilmoittautuminen on auki sunnuntaihin 15.4. asti osoitteessa kuksaan.fi/18865. 

29.4. Supersupe-sudenpentutapahtuma

Kevään paras sudenpentutapahtuma tulee jälleen huhtikuussa – lähde mukaan selvittämään SuperSupen kadonneen viitan arvoitusta Helsingin Taka-Töölöön! SuperSupe järjestetään sunnuntaina 29.4.2018 Helsingissä Laakson ratsastuskentän ympäristössä klo 9.30–16.00. 

Ilmoittautuminen 1.3.-15.4. hintaan 10€ / osallistuja. Jälki-ilmoittautuminen 16.4.-20.4. hintaan 13€ / osallistuja. Ilmoittautuminen kuksaan.fi/19562. Lisätietoja tapahtumasta päpa.fi/tapahtumat/supersupe-2018. 

29.4. Partioviikon partiomessu ja hulinaa Tuomiokirkonmäellä

Tervetuloa sunnuntaina 29.4. klo 10 partiomessuun Tuomiokirkossa.

Partioviikolla tehdään harrastus näkyväksi!

Somekampanja #partiontakii

Partiolaiset järjestävät Partioviikolla 23.-29.4.2018 somekampanjan #partiontakii.

Tässä ytimekäs ohjeistus siihen, kuinka lähteä mukaan tempaukseen:
1. Valitse mieleisesi partiokuva, josta välittyy hyvä meininki (huivi riittää).
2. Kerro kuvatekstissä positiivinen muisto partiokokemuksistasi ja kerro siitä, mitä kaikkea partio on sinulle antanut! Muisto voi olla kommellus, uusi ystävä, partioreissu ulkomaille, yöpurjehdus Itämerellä tai Haltin huiputtaminen. You name it!
3. Postaa kuva aihetunnisteilla #partiontakii ja #partioscout alkaen klo 12.00 partioviikon maanantaina 23.4.
4. BOOM!

Levitä tätä viestiä omille partiokavereillesi, jotta kaikki ei-vielä-partiolaiskaverit kuulevat, kuinka mahtava harrastus partion on! Otetaan kiinnostuneet mukaan: partio.fi/liity.

Muista myös nämä:

1.    Pyytäkää kaverit kokoukseen
2.    Järjestäkää kaikille avoin tapahtuma, esim. iltanuotio
3.    Kirjoittakaa lehtijuttu
4.    Laita huivi kouluun tai töihin
5.    Kerro harrastuksesta somessa #partiontakii
Lisää vinkkejä: partio.fi/toiminnanmarkkinointi.
Partioviikon somekuvat saat ladattua materiaalipankista.