Aikuisrekrytointivastaava

Kasvun tuen toiminnanala etsii joukkoihinsa aikuisrekrytointivastaavaa, jonka tehtävänä on varmistaa, että lippukunnat saavat lisäeväitä aikuisrekrytointiin. Aikuiset ovat partiotoiminnan mahdollistajia, joten mitä enemmän aikuisia saadaan mukaan toimintaan sitä useampi lapsi ja nuori pääsee harrastamaan partiota! Edistät tekemiselläsi kokonaiskasvua sekä lippukuntien aikuisten sisäänottoa. Pesti on uusi, joten pääset vaikuttamaan pestin kehittämiseen alusta asti. Pesti on toteutettavissa myös paripestinä.

Aikuisrekrytointivastaava toimii piirissä aikuisrekrytoinnin ”asiantuntijatehtävissä” sekä sparrailee mm. valmentajia aikuisrekrytoinnin saralta. Pestiin sisältyy myös valtakunnallisen materiaalin jalkauttamista lippukuntiin sekä asiaan liittyvien koulutusten fasilitointi.

Partiokokemus

Pesti edellyttää aiempaa kokemusta partiosta.

Mitä pesti vaatii?

Toivomme sinulta kykyä tarttua toimeen ja kiinnostusta aikuisrekrytoinnista. Ajankäytöllisesti kokouksia on pari iltaa kuukaudessa. Kokousten lisäksi toivomme, että pystyt edistämään yhdessä päätettyjä tavoitteita itsenäisesti muutamana iltana kuukaudessa. Pesti edellyttää hyviä viestintä- ja projektitaitoja.

Mitä pesti tarjoaa sinulle?

Pestissä pääset kehittämään koko piirin aikuisrekrytointitukea lippukunnille. Pääset järjestämään koulutuksia ja toimimaan piirin aikuisrekrytoinnin asiantuntijana. Saat mahdollisuuden edustaa piiriä SP:n aikuisrekrytointikampanjaan liittyvissä kokouksissa ja kehittää siten myös valtakunnallista aikuisrekrytointia. Pääset piirissä tekemään yhteistyötä mm. lippukuntatuen, viestinnän ja markkinoinnin sekä vapaaehtoistuen toiminnanalojen kanssa.

Pestin kesto

1-2 vuotta

Yhteystiedot

Vapaamuotoisen hakemuksen tai lisätiedustelut pestistä voit osoittaa kasvun tuesta vastaavalle hallituksen jäsenelle Lucas Lumbergille (lucas.lumberg@partio.fi).