Analytiikkataitaja

Instagram. Facebook. Google Analytics. SnapChat. Ja niiden seuraajat ja reaktiot.

Kiinnostaako sinua käppyrät ja käyrät sekä luvut ja analytiikka? Olisitko sinä meidän tuleva analytiikkataitaja, joka raportoisi ja seuraisi piirin eri kanavien seuraajia ja reaktioita? Piirin viestinnän ja markkinoinin toiminnanala tuottaa monipuolisesti sisältöä piirin kanaviin. Kiinnostavan sisällön tueksi ja kehittämiseksi tarvitsemme analytiikkaa, jotta tavoitamme jatkossakin seuraajat relevanteista kanavista oikeaan aikaan oikealla tavalla. Raporttien ja analyysien avulla pesti tukee piirin eri toimikuntia ja tapahtumia sisällöntuotannossa ja kehittää toimintaamme.

Partiokokemus

Pesti ei edellytä aiempaa kokemusta partiosta.

Mitä pesti vaatii?

Pesti ei entuudestaan vaadi osaamista vaan suuri intohimo analytiikkaa ja sosiaalisen median kanavia kohden riittää! Toivomme sinulta oikeaa asennetta ja halua kehittää itseäsi analytiikan parissa.

Mitä pesti tarjoaa sinulle?

Analytiikkataitajana pääset tutustumaan piirin eri kanavien seuraaja- ja sitoutumismääriin. Pestin kautta opit ymmärtämään miten Googlen, Facebookin, Instagramin analyytiikkaa analysoidaan. Analytiikan kautta osaat seurata seuraajien/kävijöiden trendejä ja tuottaa tarvittaessa raportteja viestinnän ja markkinoinnin johdolle.

Pestin kesto

3/2019-12/2019

Yhteystiedot

Lähetä vapaamuotoinen hakemus markkinoinnin puheenjohtajalle, Tonille (toni.juntunen@partio.fi). Toni vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin ja kertoo lisää pestistä!

Lisätietoja

Pesti on jatkuva, mutta toivomme sinun sitoutuvat vähintään vuodeksi pestiin. Pestiin kuluu aikaa vaihtelevasti, kuitenkin keskimäärin 2-5h/vk.