Bonfire johtaja 2022

Popcornia. Makkaraa. Lettuja nuotiolla. Naurua. Laulua. Kavereita. Uusia tuttavuuksia. Pääkaupunkiseudun suurin iltanuotio – sinä sen johtajana?

Jo perinteinen Bonfire – Urbaani iltanuotio on tapahtuma partiosta kiinnostuneille opiskelijoille ja aikuisille, jossa lippukunnat ovat pääosassa. Tämä huikea ilta kaipaa johtajaa, joka haluaa olla sytyttämässä partion innostuksen kipinän muihinkin. Tapahtuman johtajana johdat tekijäryhmää, toteutat tapahtuman sekä delegoit vastuita yhdessä markkinointiryhmän johdon ja toimiston tuen avulla.

Partiokokemus

Pesti ei edellytä aiempaa kokemusta partiosta.

Mitä pesti vaatii?

Emme edellytä sinulta niinkään mestarillisia tulentekotaitoja, vaan kykyä sekä halua organisoida ja johtaa innostuksella. Toivomme sinulta ennen kaikkea hyvää asennetta ja halua tarttua uusiin haasteisiin. Pestin on projektiluonteinen, minkä takia kyky hallita ja tavoitella konkreettisia unelmia katsotaan eduksi. Piirikokemus tai muu partiotausta ei ole välttämätöntä.

Mitä pesti tarjoaa sinulle?

Bonfiren johtajana pääset suoraan Suomen merkittävimmän nuorisojärjestön markkinoinnin ytimeen. Me tarjoamme sinulle vastuuta ja mahdollisuutta kehittyä johtajana. Tapahtuman vetäjänä saat taatusti uusia tuttavuuksia, kontakteja sekä upeita kokemuksia. Tämän lisäksi opit kenties jotain uutta niin partiosta kuin ihmisten johtamisestakin. Bonfiren johtaminen sopii myös erinomaisesti pjpk:n -lopputyöksi.

Pestin kesto

2/2022–10/2022

Yhteystiedot

Tsekkaa aikaisempien vuosien fiiliksiä upeasta aftermoviesta ja lähetä vapaamuotoinen hakemus markkinoinnin puheenjohtajalle, Pertulle (perttu.alanne@partio.fi). Perttu vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin ja kertoo lisää tästä upeasta projektista!

2017 after movie: https://www.youtube.com/watch?v=HRDcSDfXyQs
2018 after movie: https://www.youtube.com/watch?v=RZYAgPXE0fs
Jalmafi Bonfiressa 2018: https://www.youtube.com/watch?v=k4AZ865FNF4

Lisätietoja

Pesti on määräaikainen. Toivomme sinulta sitoutumista välillä 2/2022–10/2022. Aikaa pestiin kuluu vaihtelevasti, kuitenkin keskimäärin noin 3–4h/vk.