Bonfire – Urbaanin iltanuotion johtaja

Popcornia. Makkaraa. Lettuja nuotiolla. Naurua. Laulua. Kavereita. Uusia tuttavuuksia. Pääkaupunkiseudun suurin iltanuotio – sinä sen johtajana?  Bonfire – Urbaani iltanuotio on tapahtuma partiosta kiinnostuneille opiskelijoille ja aikuisille.

Huikea ilta kaipaa johtajaa, joka haluaa olla sytyttämässä partion innostuksen kipinän muihinkin. Tapahtuman johtajana johdat tekijäryhmää, toteutat tapahtuman sekä delegoit vastuita yhdessä kasvuntuen ja toimiston tuen avulla.

Partiokokemus

Pesti ei edellytä aiempaa kokemusta partiosta.

Mitä pesti vaatii?

Emme edellytä sinulta niinkään mestarillisia tulentekotaitoja, vaan kykyä sekä halua organisoida ja johtaa innostuksella. Toivomme sinulta ennen kaikkea hyvää asennetta ja halua tarttua uusiin haasteisiin. Pestin on projektiluonteinen, minkä takia kyky hallita ja tavoitella konkreettisia unelmia katsotaan eduksi. Piirikokemus tai muu partiotausta ei ole välttämätöntä. 

Mitä pesti tarjoaa sinulle?

Tarjoamme sinulle vastuuta ja mahdollisuutta kehittyä johtajana. Tapahtuman vetäjänä saat taatusti uusia tuttavuuksia, kontakteja sekä upeita kokemuksia. Tämän lisäksi opit kenties jotain uutta niin partiosta kuin ihmisten johtamisestakin. Bonfiren johtaminen sopii myös PJ-peruskurssin johtamistehtäväksi. 

Pestin kesto

2/2023–10/2023 

Yhteystiedot

Laita rohkeasti viestiä Reetalle, niin jutellaan lisää! reetta.mannonen@partio.fi

Lisätietoja

Pesti on määräaikainen. Toivomme sinulta sitoutumista välillä 2/2023–10/2023. Aikaa pestiin kuluu vaihtelevasti, kuitenkin keskimäärin noin 3–4h/vk. 

Fiilistele edellisvuoden tapahtumia
2017 after movie: https://www.youtube.com/watch?v=HRDcSDfXyQs 

2018 after movie: https://www.youtube.com/watch?v=RZYAgPXE0fs 

Jalmafi Bonfiressa 2018: https://www.youtube.com/watch?v=k4AZ865FNF4