Isännistö Nuuksio/Kavalahti

Pääkaupunkiseudun Partiolaisten kiinteistöryhmän tehtävänä on kehittää piirin partiokämppiä sekä toteuttaa erilaisia projekteja kohteissa. Isännistö on “itsenäinen” osa kiinteistöryhmää ja isännät vastaavat pääosassa Nuuksion ja Kavalahden isännistövuoroista ja käyttäjien opastamisesta kohteissa.

Partiokokemus

Pesti edellyttää aiempaa kokemusta partiosta.

Mitä pesti vaatii?

Pesti vaatii täysi-ikäisyyttä, hyvää asennetta ja palvelualttiutta. Isäntävuoroja on sekä Nuuksiossa sekä Kavalahdessa, varsinkin jälkimmäiseen kulkeminen julkisilla kulkuvälineillä on hankalaa, joten autosta ja ajokortista on hyötyä.

Mitä pesti tarjoaa sinulle?

Isäntänä pääset seuraamaan piirimme monipuolista retkitoimintaa lähietäisyydeltä. Isännistö viikonloppu kestää perjantai-illasta sunnuntai-iltapäivään ja pääset majoittumaan isännän kämpällä. Vuoron aikana tehtäväsi on opastaa ja tukea käyttäjiä sekä valvoa toiminnan turvallisuutta kohteessa.
Isäntäviikonlopun aikana pääset halutessasi myös kykyjesi mukaan korjailemaan ja nikkaroimaan sekä huolehtimaan kämppien kunnossapidosta. Voit myös osallistua isännistön järjestämiin talkoisiin.

Pestin kesto

1–2 vuotta, sopimuksen mukaan.

Yhteystiedot

Kiinteistöryhmän puheenjohtaja Tilma Nieminen tilma.nieminen@partio.fi 044-5868926