Jatko-ROK johtaja tai kouluttaja

Jatko-ROK eli ryhmänohjaajajatkokoulutus tarjoaa samoajaikäiselle nuorelle tukea ryhmän johtamiseen ja lippukunnassa toimimiseen. Kurssilla paneudutaan partion saloihin, johtamisen haasteisiin ja laadukkaan toiminnan järjestämiseen.

Jatko-ROK kerää samoajat eri puolilta pääkaupunkiseutua yhteen jakamaan kokemuksia samoajajohtajana toimisesta sekä pitämään hauskaa yhdessä. Ohjelmassa on koulutusten lisäksi hauskanpitoa hyvällä porukalla ja hyvää ruokaa.

Etsinnässä kurssille johtaja tai johtajapari sekä kouluttajia!

Ajankohta: 18.03.2022 – 20.03.2022

Partiokokemus

Pesti ei edellytä aiempaa kokemusta partiosta.

Mitä pesti vaatii?

Aiempi partiokokemus ei ole välttämätön, mutta partio-ohjelman ja kasvatustavoitteiden tuntemisesta on etua pestissä.

Pesti vaatii aloitteellisuutta ja motivaatiota. Koulutuskokemuksesta on hyötyä, mutta se ei ole välttämätöntä.

Mitä pesti tarjoaa sinulle?

Pääset tekemään jatko-ROK:sta juuri sellaisen tapahtuman kuin itse haluat! Kuulut kasvatusryhmään, ja saat ryhmältä tukea pestiin. Tukena ovat myös ryhmän puheenjohtaja, hallituksen kasvatuksesta vastaava jäsen sekä Pääkaupunkiseudun Partiolaisten toimisto.

Pestin kesto

noin puoli vuotta

sähköpostia Riinalle.

Lisätietoja