Jatkokoulutusryhmän puheenjohtaja

Pääkaupunkiseudun partiolaisten ja Uudenmaan partiopiiri etsivät yhteiselle jatkokoulutusryhmälle puheenjohtajaa tai puheenjohtajaparia. Puheenjohtajan tehtävänä on vastata jatkokoulutusryhmän alaisten koulutusten (lippukunta- ja luotsikurssit) järjestämisestä, laadun kehittämisestä ja yhteyksistä piirien koulutusryhmiin.

Jatkokoulutusryhmä kokoontuu neljä kertaa vuodessa työstämään kurssisisältöjä ja koulutuksia tukevia materiaaleja. Puheenjohtajan tehtävänä on johtaa työskentelyä, joka tapahtuu kahdessa osastossa (lippukuntakurssit ja luotsikurssit erikseen) samanaikaisesti. Myös osastojen yhteiset aloitukset ja työstöjen suunnittelu ovat vastuullasi. Vuonna 2019 ryhmä siirtyy käyttämään Jemmaa ja Teamsiä, joiden käytön tukeminen on osa pestiäsi.

Puheenjohtajan tehtävänä on yhdessä piirien koulutuksista vastaavien jäsenten kanssa varmistaa, että kurssien palvelutaso on samankaltainen vaikka kurssit hoidetaan kahden eri piirin budjeteista.

Partiokokemus

Pesti edellyttää aiempaa kokemusta partiosta.

Mitä pesti vaatii?

Pesti vaatii sinulta sitoutumista laatuun, ajanhallintataitoja ja kykyä fasilitoida ryhmän osaamista.

Mitä pesti tarjoaa sinulle?

Pesti tarjoaa sinulle mahdollisuuden konkreettisesti tukea lippukuntien arkea koulutusten kautta. Pääset aitiopaikalta näkemään koulutuksen uusimmat tuulet ja mahdollisuuden vaikuttaa oman ryhmäsi toimintaan.

Ryhmä on ainutlaatuinen yhteistyö kahden piirin välillä, joka tarjoaa mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin ja toimintatapoihin, sekä yhdistää näitä toimivaksi kokonaisuudeksi.

Piirit kustantavat pestiin lähtijälle Koulutusohjaaja-koulutuksen SP:ssä.

Pestin kesto

2v

Yhteystiedot

Lisätietoja pestistä ja pestiin haku tapahtuu koulutuksesta vastaavalta hallituksen jäseneltä
Kira Järves, kira.jarves@partio.fi, 0500 300 488. Laita viestiä niin jutellaan lisää!