Kampanjasuunnittelija

Haluaisitko tulla suunnittelemaan mahtavia markkinointikampanjoita yhdessä motivoituneen tiimin kanssa? Kampanjasuunnitelijan pesti tarjoaa korvaamatonta kokemusta markkinoinnin ja kampanjoiden suunnittelun sekä ihmisten ja resurssien hallinnoin suhteen. Pestissä pääset merkittävästi vaikuttamaan partion näkyvyyteen ja tunnettuuteen.

Partiokokemus

Pesti ei edellytä aiempaa kokemusta partiosta.

Mitä pesti vaatii?

Pesti vaatii taitoa käsitellä suuria kokonaisuuksia ja taitoa hallinnoida ihmisiä ja resursseja. Hyvät vuorovaikutustaidot ovat etu pestissä. Pesti sopii sinulle jos opiskelet markkinointia tai olet muuten vain kiinnostunut markkinoinnista ja brändin luomisesta.

Mitä pesti tarjoaa sinulle?

Pestissä saat laajasti kokemusta isojen markkinointikampanjoiden suunnittelusta ja toteutuksesta, brändin luomisesta sekä ihmisten ja resurssien hallinnoinnista. Pestiä tukee markkinointiryhmän puheenjohtaja, toimiston työntekijät sekä hallituksen jäsen ja tämän viestinnän- ja markkinoinnin ryhmät ja toimikunnat.

Pestin kesto

Sovitaan erikseen

Yhteystiedot

Pestiin hakeminen ja lisätietoja pestistä saa Markkinointiryhmän puheenjohtajalta: Toni Juntunen toni.juntunen@partio.fi