Kasvatusryhmän jäsen

Kasvatusryhmän jäsenenä toimit osana kasvatusryhmää ja vastaat yhdessä muun ryhmän kanssa pääkaupunkiseudun lippukuntien tukemisesta, toiminnan kehittämisestä sekä ryhmän tuottamien materiaalien ja tuen jalkauttamisesta.

Kasvatusryhmän jäsenenä pääset tukemaan lippukuntien partiokasvatusta esimerkiksi suunnittelemalla ja toteuttamalla luotsivihjareita ja luotsien tukemista sekä ohjelmajohtajien ja -valmentajien tukea, kehittämällä perhepartiotoimintaa piirissä, tukemaan lippukuntia ohjelmapainotuksen toteuttamisessa sekä tekemään yhteistyötä ohjelmaryhmän kanssa ikäkausitapahtumien kanssa. Pestisi sisältö voi painottua johonkin edellä mainituista omien toiveidesi mukaan.

Partiokokemus

Pesti ei edellytä aiempaa kokemusta partiosta.

Mitä pesti vaatii?

Aiempi partiokokemus ei ole välttämätön, mutta partio-ohjelman ja kasvatustavoitteiden tuntemisesta on etua pestissä.

Pesti vaatii aloitteellisuutta ja motivaatiota tukea ja kehittää partiokasvatuksen toteutumista piirissä. Pestissäsi osallistut ryhmän kokouksiin, seminaareihin ja toiminnansuunnitteluun sekä sovittuihin ryhmän järjestämiin tapahtumiin ja koulutuksiin.

Mitä pesti tarjoaa sinulle?

Pesti tarjoaa paikan partiokasvatuksen kehittämiseen ja jalkauttamiseen koko pääkaupunkiseudulla. Pestissä pääset myös luomaan verkostoja ympäri pääkaupunkiseutua ja piirin eri toimijoihin.

Pääset osaksi innostunutta kasvatusryhmää, jolta saat myös tukea pestiisi. Tukena ovat myös ryhmän puheenjohtaja, hallituksen kasvatuksesta vastaava jäsen sekä Pääkaupunkiseudun Partiolaisten toimisto.

Pestin kesto

1-2 vuotta

Yhteystiedot

Vapaamuotoinen hakemus Marsulle sähköpostilla (marianna.rastas@partio.fi)

Lisätietoja

Kasvatusryhmän hallituksen vastaava Marsu (marianna.rastas@partio.fi)