Kaupunkikehitystoimikunnan jäsen

Kaupunkikehitystoimikunta, kaverin kesken Kake on keväällä 2019 perustettu tehotiimi, jonka tehtävänä on vaikuttaa siihen, että partiolla on koloiksi soveltuvia tiloja pääkaupunkiseudulla riittävästi myös kymmenen ja kahdenkymmenen vuoden päästä. Etsimme tiimiimme uusia jäseniä! Tehtävämme ei suinkaan ole siitä helpoimmasta päästä tai valmis tietyssä projektiaikataulussa. Tähän mennessä olemme muun muassa osallistuneet PäPan kuntavaalikampanjaan toteuttamalla kolotilojen merkitystä painottavan videon, joka löytyy PäPan Youtube-kanavalta ja järjestäneet lippukunnille kaavoitusillan jossa käsiteltiin Pääkaupunkiseudun kehitystä ja partiolaisten mahdollisuutta vaikuttaa kaavahankkeisiin omilla alueillaan.

Jos olet valmis haastamaan itseäsi ideoimalla pitkäjänteistä strategiaa, joka lävistää kiinteistöalan taloyhtiöistä kaupunkien ja kuntien päättäjiin asti, lue eteenpäin!

Partiokokemus

Pesti ei edellytä aiempaa kokemusta partiosta.

Mitä pesti vaatii?

Toivomme sinulta kykyä tarttua toimeen ja kiinnostusta vaikuttamiseen sekä pitkän tähtäimen suunnitteluun. Kaketoimikunta kokoontuu kerran kuukaudessa yhteen. Kokousten lisäksi toivomme että pystyt edistämään toimikuntamme tavoitteita itsenäisesti muutamana iltana kuukaudessa ja tarvittaessa osallistumaan kuukausittaisten kokousten lisäksi yhteisiin “iltakouluihin”, joissa ahkeroimme yhdessä.

Mitä pesti tarjoaa sinulle?

Kaketoimikunnan jäsenenä pääset:

- Aidosti vaikuttamaan partioharrastuksen tulevaisuuteen
- Visioimaan sitä, mitkä yhteistyötahot mahdollistaisivat partioharrastuksen kukoistuksen parhaiten
myös tulevaisuudessa
- Oppimaan kaupunkien ja kuntien kaavoituksesta
- Kehittämään omia viestintä- ja ryhmätyötaitojasi, jopa päättäjiä tavaten
- Kehittämään toimikunnan toimintatapoja

Pesti tarjoaa näkökulman partioon yhteiskunnallisena vaikuttajana, joka voi olla kokemus niin partioummikolle, kuin pitkään toiminnassa olleelle. Keväällä 2022 olet mukana myös vahvasti tekemässä myös seurakuntavaaleihin liittyvää vaikuttamista.

Pestin kesto

1-2 vuotta tai sopimuksen mukaan.

Yhteystiedot

Lähetä vapaamuotoinen hakemus Kaupunkikehitystoimikunnan puheenjohtajalle Sara Veltheimille (040 7370 992, sara.veltheim@partio.fi). Voit myös ottaa yhteyttä vain kysyäksesi lisätietoja pestistä!

Lisätietoja

Pesti voidaan toteuttaa myös etänä, eli sinun ei tarvitse asua pääkaupunkiseudulla!