Kaupunkikehitystoimikunnan puheenjohtaja

Kaupunkikehitystoimikunta, kaverin kesken Kake on keväällä 2019 perustettu tehotiimi, jonka tehtävänä on vaikuttaa siihen, että partiolla on koloiksi soveltuvia tiloja pääkaupunkiseudulla riittävästi myös kymmenen ja kahdenkymmenen vuoden päästä. Etsimme toimikunnalle uutta puheenjohtajaa. Tehtävämme ei suinkaan ole siitä helpoimmasta päästä tai valmis tietyssä projektiaikataulussa. Tähän mennessä olemme muun muassa osallistuneet PäPan kuntavaalikampanjaan toteuttamalla kolotilojen merkitystä painottavan videon, joka löytyy PäPan Youtube-kanavalta ja järjestäneet lippukunnille kaavoitusillan, jossa käsiteltiin Pääkaupunkiseudun kehitystä ja partiolaisten mahdollisuutta vaikuttaa kaavahankkeisiin omilla alueillaan. Syksyllä 2022 teemme muun muassa Espoossa vaikuttamistyötä harrastustilojen suhteen.

Jos olet valmis haastamaan itseäsi ideoimalla pitkäjänteistä strategiaa, joka lävistää kiinteistöalan taloyhtiöistä kaupunkien ja kuntien päättäjiin asti, lue eteenpäin!

Partiokokemus

Pesti ei edellytä aiempaa kokemusta partiosta.

Mitä pesti vaatii?

Toivomme sinulta kykyä tarttua toimeen ja kiinnostusta vaikuttamiseen sekä pitkän tähtäimen suunnitteluun. Kaketoimikunta kokoontuu kerran kuukaudessa yhteen. Kokousten vetämisen lisäksi toivomme että pystyt osallistumaan lippukuntatuen ryhmän kokouksiin tarvittaessa.

Mitä pesti tarjoaa sinulle?

Kaketoimikunnan puheenjohtajana pääset:

- Aidosti vaikuttamaan partioharrastuksen tulevaisuuteen
- Visioimaan sitä, mitkä yhteistyötahot mahdollistaisivat partioharrastuksen kukoistuksen parhaiten
myös tulevaisuudessa
- Oppimaan kaupunkien ja kuntien kaavoituksesta
- Kehittämään omia johtamis- , viestintä- ja ryhmätyötaitojasi, jopa päättäjiä tavaten
- Kehittämään toimikunnan toimintatapoja

Pesti tarjoaa näkökulman partioon yhteiskunnallisena vaikuttajana, joka voi olla kokemus niin partioummikolle, kuin pitkään toiminnassa olleelle.

Pestin kesto

1-2 vuotta tai sopimuksen mukaan.

Yhteystiedot

Lähetä vapaamuotoinen hakemus kakesta vastaavalle hallituksen jäsenelle Lucas Lumbergille (lucas.lumberg@partio.fi). Voit myös ottaa yhteyttä vain kysyäksesi lisätietoja pestistä!