Kiinteistöryhmän jäsen

Tykkäätkö tarttua tuumasta toimeen? Haluatko nähdä kättesi jäljen? Hyvä – pesti kiinteistöryhmässä sopii siis juuri sinulle!

Pääkaupunkiseudun Partiolaisten kiinteistöryhmän tehtävänä on kehittää piirin partiokämppiä sekä toteuttaa erilaisia projekteja kohteissa. Kuuntelemme käyttäjiltä tulevaa palautetta, suunnittelemme niiden pohjalta kehitysprojekteja toteutettaviksi. Isännistö on “itsenäinen” osa kiinteistöryhmää ja kohdevastaavat vastaavat Nuuksion ja Kavalahden isännistä sekä kohteiden kehittämisestä. Isännät puolestaan vastaavat pääosassa Nuuksion ja Kavalahden isännistövuoroista ja käyttäjien opastamisesta kohteissa.

Partiokokemus

Pesti ei edellytä aiempaa kokemusta partiosta.

Mitä pesti vaatii?

Kiinteistöryhmässä pääset tekemään juuri sen verran hommia kuin itsellesi sopii. Sovimme jäsenen kanssa hänelle sopivat tehtävät sekä projektit henkilökohtaisesti. Ryhmässä kaivataan monenlaista osaamista, mutta kaikessa ei tarvitse olla mestari! Olit sitten huikeiden ideoiden visionääri, exceleitä vääntävä suorittaja tai vasara kädessään hääräävä sankari, keksimme sinulle kyllä sopivaa ja mieluisaa tekemistä. Ajokortista ja autosta on hyötyä vieraillessa kiinteistöillä, mutta niiden puuttuminen ei ole este toiminnalle!

Mitä pesti tarjoaa sinulle?

Kiinteistöryhmän jäsenen pesti tarjoaa sinulle eturivin paikan päästä kehittämään piirin kämppiä vastaamaan paremmin niiden käyttäjien toiveita ja tarpeita. Kiinteistöryhmässä voit osallistua joko yksittäisiin projekteihin tai jatkuvaan kiinteistöillä tehtävään kehitystyöhön.
Ryhmässä toimiminen on antoisaa ja varsin konkreettista. "Onnistumisen tunne on parasta!" -Kiinteistöryhmän jäsen.
Ryhmässä työstetään mm. kämppien ohjeistuksia, kämppäpalautteita, tehdään jatkuvasti hankintoja kohteisiin ja suunnitellaan pienempiä sekä isompia projekteja kuten nuotiopaikkojen perustaminen tai vaikkapa Kavalahden pikkumökkien keittiöiden uudistaminen.

Pestin kesto

Sopimuksen mukaan

Yhteystiedot

Yhteystiedot
Kiinteistöryhmän puheenjohtaja
Tilma Nieminen
tilma.nieminen@partio.fi
044-5868926