Kiinteistöryhmän puheenjohtaja/jäsen

Ovatko Kavalahti, Kiljava ja Nuuksio kuin toisia koteja sinulle? Oletko innokas retkien järjestäjä ja haluaisit olla mukana ideoimassa, kuinka piirin kämpistä saataisiin entistä parempia retkeilykohteita? Tai olisiko sinulla silmää sisustukselle ja kämppien viihtyisyydelle?
Kiinteistöryhmään etsitään innostunutta puheenjohtajaa. Kasataan sinulle yhdessä porukka, jonka kanssa lähteä miettimään kämppien kehityskohteita ja sitä, miten käyttäjät saisivat hienoista kohteistamme entistä enemmän irti.
Kiinteistöryhmän toiminnasta pääset puhiksena tekemään oman näköistäsi: olipa unelmasi sitten rakentaa maailman hienoin nuotiopaikka, suunnitella käyttäjälähtöisempi keittiötarvikkeisto tai toteuttaa kämppien käyttöohjeiden videointi tai jätteiden lajittelun lisäämiskampanja. Taivas ja omat ideat ovat rajana.

Partiokokemus

Pesti edellyttää aiempaa kokemusta partiosta.

Mitä pesti vaatii?

Kiinteistöryhmään tarvitaan monenlaista osaamista. Sinulla olisi hyvä olla omakohtaista kokemusta piirin kämpillä retkeilystä, ja halua ideoida ja kehittää uutta, sekä innostusta oppia. Sinun ei tarvitse olla timpuri lähteäkseen pestiin – hommassa on mahdollisuus päästä myös nikkaroimaan, korjailemaan ja puuhaamaan, mutta kaikkeen tähän on osaavaa tukea tarjolla.

Mitä pesti tarjoaa sinulle?

Pesti on kivan erilainen, käytännönläheinen ja monipuolinen. Siinä on mahdollisuus suunnitella ja toteuttaa kämppien kehittämisprojekteja porukalla. Ideoinnille ja itsensä toteuttamiselle on tilaa, ja uusia taitoja oppii varmasti. Osaava kiinteistökoordinaattorimme Timo Pääskynkivi toimistolta auttaa ja tukee.

Pestin kesto

2 vuotta

Yhteystiedot

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä piirin varajohtajaan Tiiaan: tiia.merenheimo@partio.fi. Vastaan mielelläni kysymyksiin ja kerron hommasta lisää.