Kilpailutoimikunnan jäsen

Pääkaupunkiseudun partiolaisten kilpailutoimikunta on vastuussa alueiden tukemisesta kilpailujen (Hanki ja Törmä) järjestämisessä. Toimikunta järjestää kilpailujen aloituskokoukset, tarjoaa kilpailuille yhteyshenkilön, rekrytoi kilpailun valvojan ja tuomarineuvoston puheenjohtajan ja järjestää PäPassa pidettävät kurssit kilpailujen järjestäjille. Toimikunta pitää yhteyttä Suomen Partiolaisten kisaryhmään ja osallistuu valtakunnalliseen partiotaitokilpailuja käsittelevään keskusteluun. Toimikunta on vastannut keväkaudella 2020 hyväksyttyjen PäPan partiotaitokilpailujen sääntöjen päivittämisestä.

Mitä pesti vaatii?

Toimikunnan jäsenen pestiin kuuluu:
-toimikunnan omat kokoukset joitakin kertoja vuodessa
-mahdollinen kouluttaminen kisanjärjestäjäkurssilla
-mahdollinen toimiminen kisojen yhteyshenkilönä, valvojana tai tuomarineuvoston puheenjohtajana

Toimikunnan kokouksissa seurataan kisaprojektien etenemistä ja käsitellään niihin liittyviä kysymyksiä. Tämän lisäksi pohditaan tapoja kehittää ja helpottaa kilpailujen järjestämistä. Kisanjärjestäjäkurssi on viime vuosina järjestetty kerran vuodessa sisältäen yhden arki-illan ja yhden viikonloppupäivän, vastuuta on jaettu oman osaamisen mukaan. Mahdollinen kisaprojektissa mukana oleminen vaatii noin yhden arki-illan kuukaudessa vuoden ajan.

Mitä pesti tarjoaa sinulle?

Kilpailutoimikunta on piirin rennoin toimikunta, jossa ajallasi on hyvä panos-tuotto-suhde.
Partiotaitokilpailun järjestäminen on piirin alueille suuri ponnistus. Toimikunnan jäsenenä pääset helpottamaan muiden vapaaehtoisten työtä ja mahdollistamaan antoisia ja turvallisia partioelämyksiä kilpailijoille.
Pääset vaikuttamaan siihen, millaisia kilpailuja piirissämme järjestetään nyt ja tulevaisuudessa.
Pestissä saat mahdollisuuden edustaa piiriä SP:n keskusteluissa koskien partiotaitokilpailuja.
Saat mahdollisuuden tavata muita kisoista kiinnostuneita tyyppejä ja pitää hauskaa yhdessä.

Parhaiten toimikuntapesti sopii henkilölle, joka on lähiaikoina ollut järjestämässä piirin kisoja, ja jolla on sitä kautta ajatuksia miten toimikunnan antamaa tukea voisi kehittää. Myös kisakokemuksesta on hyötyä pestissä. Nämä eivät kuitenkaan ole vaatimuksia, vaan mukaan otetaan kaikki kisoista kiinnostuneet.

Pestin kesto

Vuodesta useampaan vuoteen.

Yhteystiedot

Jos kiinnostuit toimikunnan toiminnasta, kysy lisätietoja tai ilmoittaudu mukaan olemalla yhteydessä toimikunnan puheenjohtajaan:
Lassi Heinilä
lassi.heinila@partio.fi
045 8051 551