Kilpailutoimikunnan puheenjohtaja

Kilpailutoimikunta etsii puheenjohtajaa! Pääkaupunkiseudun partiolaisten kilpailutoimikunta on vastuussa alueiden tukemisesta kilpailujen (Hanki ja Törmä) järjestämisessä. Toimikunta järjestää kilpailujen aloituskokoukset, tarjoaa kilpailuille yhteyshenkilön, rekrytoi kilpailun valvojan ja tuomarineuvoston puheenjohtajan ja järjestää PäPassa pidettävät kurssit kilpailujen järjestäjille.

Kisatoimikunnan puheenjohtajan pestiin kuuluu:
• Toimikunnan omien kokousten järjestäminen joitakin kertoja vuodessa
• Kouluttaminen kisanjärjestäjäkurssilla ja kurssin muut järjestelyt
• Mahdollinen toimiminen kisojen yhteyshenkilönä, valvojana tai tuomarineuvoston puheenjohtajana
• Toimikunnan toiminnansuunnittelusta vastaaminen
• Toimikunnan jäsenten pestaaminen ja mahdollisten uusien jäsenten rekrytointi

Toimikunnan kokouksissa seurataan kisaprojektien etenemistä ja käsitellään niihin liittyviä kysymyksiä. Tämän lisäksi pohditaan tapoja kehittää ja helpottaa kilpailujen järjestämistä. Kisanjärjestäjäkurssi on viime vuosina järjestetty kerran vuodessa sisältäen yhden arki-illan ja yhden viikonloppupäivän.

Mitä pesti vaatii?

Pesti vie aikaa pari iltaa kuussa, sekä pari viikonloppua vuoden aikana. Pestissä pääset parhaiten alkuun, jos sinulla on jo jonkin verran kokemusta partiotaitokisojen järjestämisestä.

Mitä pesti tarjoaa sinulle?

Kisatoimikunnan puheenjohtajana pääset kehittämään päpalaista kisakulttuuria sekä kouluttamaan ja tukemaan kisojen järjestäjiä. Lisäksi voit halutessasi vaikuttaa kisa-asioissa myös SP:n tasolla.
Kilpailutoimikunnan puheenjohtajana olet tiiviissä yhteistyössä eri alueiden lippukuntien kanssa, sekä pääset järjestämään itsesi näköistä koulutusta.

Yhteystiedot

Kiinnostuitko? Soita tai laita viestiä! Lisää pestistä osaa kertoa kilpailutoimikunnan väistyvä puheenjohtaja Lassi Heinilä (045 8051 551 lassi.heinila@partio.fi)