Kohdevastaava Kavalahteen

Tykkäätkö tarttua tuumasta toimeen? Haluatko nähdä kättesi jäljen? Hyvä – pesti kiinteistöryhmässä sopii siis juuri sinulle!
Pääkaupunkiseudun Partiolaisten kiinteistöryhmän tehtävänä on kehittää piirin partiokämppiä sekä toteuttaa erilaisia projekteja kohteissa. Isännistö on “itsenäinen” osa kiinteistöryhmää ja kohdevastaavat vastaavat Nuuksion ja Kavalahden isännistä ja kohteiden kehittämisestä.

Partiokokemus

Pesti edellyttää aiempaa kokemusta partiosta.

Mitä pesti vaatii?

Pesti vaatii täysi-ikäisyyttä, hyvää asennetta, oma-aloitteisuutta ja perustason ymmärrystä partiokämpistä sekä kiinteistötekniikasta. Kulkeminen Kavalahteen julkisilla kulkuvälineillä on hankalaa, joten auto ja ajokortti on välttämättömät.

Mitä pesti tarjoaa sinulle?

Kavalahden kohdevastaavana vastuullasi on mm. Kavalahden isännistövuorojen suunnittelu, seuranta ja raportointi, säännöllinen vierailu kohteessa ja kämppien kunnossapidosta huolehtiminen, isännistön tukeminen, talkoiden järjestäminen sekä akuuttien hankintojen tekeminen.
Lisäksi pääset kouluttamaan uusia isäntiä yhdessä Nuuksion kohdevastaavan kanssa, osallistumaan Kavalahdessa tehtävien projektien lyhyen ja pitkän aikavälin suunnitteluun sekä toteutukseen yhdessä kiinteistöryhmän ja kiinteistövastaavan kanssa.
Kohdevastaavana pääset todella vaikuttamaan mitä Kavalahdessa tapahtuu! Tukenasi on kiinteistöryhmän puheenjohtaja, kiinteistövastaava sekä Nuuksion kohdevastaava.

Pestin kesto

1–2 vuotta, sopimuksen mukaan.

Yhteystiedot

Yhteystiedot
Kiinteistöryhmän puheenjohtaja
Tilma Nieminen
tilma.nieminen@partio.fi
044-5868926