Kohtaamisen ikäkausimestari

Kohtaaminen on kaikkien pääkaupunkiseutulaisten partiolaisten yhteinen syksyn aloitustapahtuma, jonne tulee tuhansia partiolaisia. Etsimme jokaiselle ikäkaudelle paria suunnittelemaan ja toteuttamaan partio-ohjelman mukaista ohjelmaa. Onko sinulla ja kaverillasi visio täydellisestä sudenpentuohjelmasta tai kiinnostaako perhepartio? Tämä pesti on kuin rakennettu teille! Etsimme paria seuraaville ikäkausille: perhepartio, sudenpennut, seikkailijat, tarpojat, samoajat, vaeltajat sekä aikuiset.

Pestiä voi hakea yksin tai yhdessä, mutta pestihakemus täytyy jokaisen hakijan täyttää itse. Kirjoitathan hakemuksessasi haetko tehtävää yksin vai valmiin parin kanssa. Mainitse hakemuksessasi myös miksi haet juuri tätä tehtävää sekä kerro kokemuksestasi aiheen parissa. Ilmoitathan hakemuksessasi myös ikäkauden, jonka ohjelmaa haluaisit tehdä.

Partiokokemus

Pesti ei edellytä aiempaa kokemusta partiosta.

Mitä pesti vaatii?

Partio-ohjelman tuntemusta ja ikäkausille sopivan ohjelman visiointitaitoa. Pestissä tulet suunnittelemaan parisi kanssa ohjelmajohtajien alaisuudessa ohjelmaa tietylle osa-alueelle ja myöhemmin johtamaan tekijöitä toteuttamaan osa-alueen ohjelmaa. Toivomme innostusta uusien aktiviteettien toteuttamiseen ja siistejä ideoita.

Mitä pesti tarjoaa sinulle?

Pestissä opit tekemään monipuolista ohjelmaa ja se tarjoaa rautaista johtamiskokemusta. Pesti antaa paljon mahdollisuuksia maasta veteen ja kaikkea siltä väliltä. Opit tekemään yhteistyötä monien eri tahojen kanssa, ja opit myös itsesi johtamista.

Pestin kesto

Kesäkuun alusta syyskuun loppuun. Muutamia tunteja viikossa.

Yhteystiedot

Pestiä haetaan vapaamuotoisella hakemuksella osoitteisiin onni.pusa@partio.fi tai inari.tiainen@partio.fi.
Lisätietoja pestistä saat sähköpostin lisäksi myös slaidaamalla instagramin DM:mmää, @onnipusa ja @inarilinneaa.

Lisätietoja

Pestin alussa suurin osa palavereista toteutetaan etänä, mutta loppuvaiheella siirrytään fyysisempään toimintaan. Riippuen tehokkuudestasi alussa pesti vie aikaa tunnista viiteen tuntiin ja elokuusta lähtien monia tunteja viikossa.