Kolotoimikunnan puheenjohtaja

Hei sinä verkostoitumisesta ja vaikuttamisesta kiinnostunut, särmä ja innostunut tyyppi, joka haluaisit olla varmistamassa, että päpalaisilla lippukunnilla on tulevaisuudessakin kotikoloja, myös uusilla asuinalueilla! Etsimme puheenjohtajaa kolotoimikuntaan, jonka tehtävänä on rakentaa kontakteja ja vaikuttaa sidosryhmiin ja edistää kolotilojen saamista uusille alueille pääkaupunkiseudulla.
Pestissä johdat noin 4-6 jäsenen kolotoimikuntaa, joka kontaktoi ja tapaa erilaisten sidosryhmien päättäjiä ja vaikuttajia, esittelee näille partiotoimintaa ja tilojen tarpeita ja kehittää yhteistyötä. Vuonna 2019 kolotoimikunnan tavoitteena on myös käynnistää kolonperustamispilotti, jossa jollekin uudele alueelle perustetaan uudelle tai olemassa olevalle lippukunnalle uudet kolotilat.

Partiokokemus

Pesti edellyttää aiempaa kokemusta partiosta.

Mitä pesti vaatii?

Olet sanavalmis, etkä kaihda esiintymistä. Sinua kiinnostaa verkostoituminen ja hyvien suhteiden rakentaminen sidosryhmiin. Sinulla on myös valmiuksia johtaa, organisoida ja suunnitella ryhmän toimintaa.

Mitä pesti tarjoaa sinulle?

Tässä kiinnostavassa tehtävässä tapaat erilaisia vaikuttajia ja päättäjiä kaupunginvaltuutetuista rakennuttajiin, tutustut kaupunkien kehittämisen maailmaan ja olet turvaamassa yhtä lippukuntien toiminnan tärkeimmistä perusedellytyksistä. Kolotoimikunnan tekemiselle on hyvät suuntaviivat ja työkaluja toimistolla työskennelleen kolokoordinaattorin työn tuloksina, joten tarjolla on hyvä pohja, josta lähteä liikkeelle.
Tarjolla on tukea ja koulutusta, ja mahdollisuus myös innostavaan yhteistyöhön esimerkiksi lippukuntien kasvun tuen kanssa.

Pestin kesto

2 vuotta

Yhteystiedot

Jos kiinnostuit kolotoimikunnan puheenjohtajan tai jäsenen pestistä, ota yhteyttä piirin varajohtajaan Tiiaan: tiia.merenheimo@partio.fi ja kerro kiinnostuksestani. Vastaan mielelläni kysymyksiin ja kerron pestistä lisää.