Koulutusryhmän (Kotka) jäsen

Koulutusryhmään etsitään kurssivastaavia akela-sampo kurssille, luotsikurssille ja lippukuntakursseille. Vastuihisi kuuluu kurssien sisällön ja toteutuksen kehittäminen yhdessä kurssistaabien kanssa, sekä piirin koulutuksen yleinen kehittäminen yhdessä koulutusryhmän kanssa. Lippukunta- ja luotsikurssivastaavana osallistut myös Uudenmaan ja Päpan yhteiseen jatkokoulutusryhmän, eli Metsoryhmän toimintaan noin neljä kertaa vuodessa.

Partiokokemus

Pesti edellyttää aiempaa kokemusta partiosta.

Mitä pesti vaatii?

Pesti vaatii sitoutumista ja halua kehittää koulutuksia. Olet innostunut parantamaan laatua, kokeilemaan uutta ja kehittämään koulutussisältöjä. Tunnet joko koulutussisältöjä tai kyseisen kurssin pestit hyvin, toivottavasti olet myös toiminut ko pestissä joskus itse, jolloin tiedät mitä kurssilainen haluaa ja tarvitsee.

Tavoitteena on, että jokainen koulutusryhmän jäsen kouluttaa vähintään yhdellä kurssilla vuodessa.

Mitä pesti tarjoaa sinulle?

Pesti tarjoaa sinulle mahdollisuuden tukea lippukuntien työtä, oppia kouluttamisesta sekä laadun kehittämisestä piiritoiminnassa. Pestin avulla pääset tutustumaan uusiin ihmisiin ja rakentamaan yhteistyötä yli piirirajojen. Vuonna 2020 pääset mukaan myös verkkokoulutusten suunnitteluun ja toteutukseen! Mikäli haussa on Ko-Gi -kurssin kehittämistehtävä, löytyy kaikista näistä pesteistä mahdollisuus siihen.

Perehdytyksen pestiin saat edeltäjältäsi ja tukenasi on koko koulutuksen toiminnanala. Näiden lisäksi saat oikeuden osallistua koulutusohjaaja-koulutukseen, mikäli olet suorittanut Ko-Gi kurssin.

Pestin kesto

kaksi vuotta

Yhteystiedot

Pestiin haetaan ottamalla yhteyttä koulutusryhmän puheenjohtaja Evis Eteläniemen (evis.etelaniemi@partio.fi) tai hallituksen jäsen Kira Järvekseen (kira.jarves@partio.fi)

Lisätietoja

Koulutusryhmän kokoukset aikataulutetaan aina puoli vuotta etukäteen ja osallistuminen ryhmän kokouksiin etänä on mahdollista. Kurssien suunnittelu ja toteutus vaatii läsnäoloa pk-seudulla.