Kouluttajaksi kursseille ja koulutuksiin

Kiinnostaako sinua kouluttaminen? Innostaako hyvässä porukassa partion ytimen löytäminen, menetelmien ideoiminen ja päivittäminen sekä uuden oppiminen?

Piirin kymmenet koulutukset pyörivät koko ajan ja etsivät jatkuvasti uusia tekijöitä mukaan koulutuksen maailmaan. Kouluttajana valmistelet koulutussetit yksin tai yhdessä muiden kouluttajien kanssa, koulutat ja arvioit koulutuksesi.

Kouluttajaporukan kanssa varmistat, että puitteet koulutuksessa ovat kunnossa, tarjoat elämyksiä ja uuden oivaltamista osallistujille partion koulutusjärjestelmän antamissa raameissa.

Kouluttajia etsitään mm. lippukuntakursseille (lpkj, ohjo, pejo), luotsikursseille, akela- ja sampokursseille, PJ-peruskursseille, erilaisiin iltakoulutuksiin mm. Tervetuloa hallitukseen ja lippukunnan talous ja tilauskeikoille lippukuntien tarpeiden mukaan.

Voit olla siis lippukunnassa johonkin aihealueeseen perehtynyt tyyppi ja/tai kouluttamisesta yleisesti innostunut.

Kerro itsestäsi ja kiinnostuksestasi täällä!
Me vinkkaamme sinulle tulevista tilaisuuksista ja aloittavista staabeista.

Voit myös kysyä lisätietoja: teuvo.syrjala@partio.fi

 

Partiokokemus

Pesti edellyttää aiempaa kokemusta partiosta.

Mitä pesti vaatii?

Pestin kesto on yleensä noin muutaman kuukauden pituinen, sisältäen muutaman suunnittelukokouksen. Kouluttajalla on halu jakaa tietojaan ja taitojaan, sekä kyky muokata koulutustilannetta kurssilaisille sopivaksi. Hän tuntee kyseisen asian ja haluaa kehittää piirin olemassa olevia koulutussettejä eteenpäin.

Mitä pesti tarjoaa sinulle?

Partiokouluttaminen on mielenkiintoista puuhaa, jossa jokainen oppii varmasti uutta. Kouluttamisen kautta pääset mukaan mielenkiintoisiin keskusteluihin kurssilaisten kanssa, opit koulutusmenetelmiä ja fasilitoimaan erilaisia keskusteluita. Halutessasi voit myös sukeltaa Moodlen ihmeelliseen maailmaan kouluttajan näkökulmasta.

Pestin kesto

Noin 2 kuukautta, Pj-peruskursseilla 6 kuukautta

Yhteystiedot

http://bit.ly/kouluttajaksi

Lisätietoja

Nykytilanteessa osa koulutuksista järjestetään etänä, joten myös sellaisia mahdollisuuksia kannattaa kysyä!