Koulutusryhmän jäsen

Tunnetko innostusta olla mukana tukemassa lippukuntien toimijoita kehittämään osaamistaan ja sitä kautta luomaan piirin alueelle yhä laadukkaampaa partiota? Haluatko olla mukana pohtimassa ja toteuttamassa uudenlaisia ideoita, joilla kehitetään piirin koulutuksia eteenpäin?

Koulutusryhmä etsii uusia jäseniä suunnittelemaan kursseja ja koulutuskokonaisuuksia sekä luomaan uusia ideoita ja kehittämään niiden myötä partiokouluttamista piirissä yhä paremmaksi.
Koulutusryhmän jäsenenä suunnittelet ja toteutat erilaisia koulutuskokonaisuuksia ja suunnittelet piirin toimintaa kokonaisuutena koulutuksen osalta.

Partiokokemus

Pesti edellyttää aiempaa kokemusta partiosta.

Mitä pesti vaatii?

Koulutusryhmän jäsen on innostunut partiokouluttamisesta, kiinnostunut kehittämään sitä sekä valmis osallistumaan erilaisten koulutusten järjestämiseen. Hänellä tulee olla käytynä PJ-peruskurssi.

Mitä pesti tarjoaa sinulle?

Koulutusryhmän jäsenenä ja toimijana saat oivallisen näköalan siihen, millaista toimintaa piirin alueen lippukunnissa on. Erilaisten kohtaamisten kautta saat uusia näkökulmia myös omiin pohdintoihisi ja voit olla mahdollistamassa lippukuntien osaamisen kehittämistä.

Koulutusryhmässä pääset myös suunnittelemaan koulutuksia ja vaihtamaan ajatuksia muiden asiasta kiinnostuneiden kanssa ja sitä kautta voit oppia koko ajan uutta. Pääset tutustumaan koulutusvuoden kokonaisuuden suunnitteluun sekä osallistumaan eritasoisten kurssien toteuttamiseen.

Ryhmä toimii tiiviinä osana piirin kokonaisuutta, joten sen kautta tulee myös piirin muu toiminta ja kokonaisuus tutuksi.

Pestin kesto

1-2 v.

Yhteystiedot

Ilmoita kiinnostuksesi tai kysy lisätietoja sähköpostilla kira.jarves@partio.fi